Her iki takımın kulüp başkanları ve teknik direktörleri samimi bir havada ki ziyarette birbirlerine  baklama ikramı  ettiler.

Akhisarspor’un Yılmaz Atabarut Tesislerindeki  sahanın bakımı nedeniyle  eski şehir stadındaki Antrenman öncesi futbolcular ve basketbolcular  toplu resim çektirdiler. Basketbol liginin  3. haftasında deplasmanda Balıkesir Belediyespor ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor basketbol takımı ile yine deplasmanda  Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Akhisarspor futbol takımı başkanları Hüseyin Eryüksel ile Alper Ayan, basketbol takımının getirdiği baklavadan birbirlerine ikram ettiler. Teknik direktörler  Mehmet Altıparmak ve Özhan Çılgın’dan sonra takım Kaptanları  Cihan  Mumcuoğlu ile Aykut Çeviker karşılıklı olarak baklama ikramında bulundular.

Akhisarspor başkanı Hüseyin Eryüksel, lige iyi başladıklarını, hedeflerinin tekrar Süper Lige çıkmak olduğunu belirtirken, Akhisarspor bünyesinden  karşılıklı anlaşarak, Basketbol Takımının Belediyespor olarak tescil ettirdiklerini  söyleyen  başkan  Alper Ayan, “Lig öncesi federasyon  kupasında gücümüzü gösterdik. Ligde yaptığımız iki maçı güçlü rakiplerle mücadele ettik. İlk müsabakamızı deplasmanda kaybetmemize rağmen, güçlü rakip Konya karşısında galibiyetle ayrıldık. Bu haftada Balıkesir Belediye maçından da galibiyet bekliyoruz.” Dedi.