Akhisar Belediyesi tarafından normalleşme süreci sonrası hayata geçirilen yüzme ve futbol yaz spor okullarını tamamlayan gençler, başarı belgelerini Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’dan aldı.  Düzenlenen kurslardan 527 öğrenci yararlandı.

İlk olarak Akhisar Belediyesi Erdoğan Kanburoğlu Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlene törende Belediye Başkanı Besim Dutlulu 150 öğrenciye sertifikalarını teslim ederek, spordan asla vazgeçmemeleri yönünde tavsiyede bulundu. 

Şenlik havasında geçen, sporcu ve ailelerinin de katıldığı yaz spor okulları sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Spor Şehri Akhisar’ımızda gençlerimizi sporla buluşturmaya ve geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyoruz. Akhisar Belediyesi Futbol ile Yüzme kurslarımızı tamamlayan gençlerimize sertifikalarını teslim ettik. Tüm gençlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Biz Akhisar Belediyesi olarak her zaman geleceğimizi aydınlatacak gençlerimizin yanında olmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğiz ” dedi.

Başkan Besim Dutlulu ve Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili’nin de katıldığı törende 257 sporcu sertifikalarını aldı.