İlk periyotta iki taraf da karşılıklı basketler bularak maça başladı. Akhisar'da Ömer Sancaklı ve Cenk Şekeroğlu hiç kaçırmadan 8'er sayı atarak takımlarını sırtladılar. Artvin'de de Özgür Şahin kaçırmadan bulduğu 8 sayı ile takımını skorda tutmayı başardı. İlk periyodu Akhisar Cenk Şekeroğlu'nun basketiyle 25-22 önde kapattı.

İkinci çeyreğe Artvin 7-0'lık seri ile başladı. Ricky Tarrant'ın saha içi isabet bulamadan 0/5 attığı ilk yarıda yerli oyuncuların yay gerisinden performansı Artvin'i skorda öne taşıdı. Yay gerisinde devre boyunca %46 atarak skor üretmekte zorlanmayan Artvin periyodun sonlarına doğru Akhisar'ın sert savunmasına cevap vermekte zorlandı. Tufan'ın ritmini bulmakta zorlandığı ilk yarıda Berkay Kansu'nun kenardan gelip 7 sayılık katkı vermesi ile Akhisar kontrolü tekrar eline aldı ve devreye 45-39 önde gitti.

Üçüncü çeyreğe Akhisar Curtis Kelly ve Cizauskas'ın sayıları ile başladı. Cizauskas'ın sağ dipten bulduğu üç sayılık basket ile farkı ilk kez çift hanelere çıkaran Akhisar çeyrek boyunca kontrolü elinde tuttu ve farkın azalmasına izin vermedi. Artvin'de Ricky Tarrant ilk iç saha isabetlerini bularak çeyrek boyunca 9 sayı üretse de Artvin hücumda ilk yarıdaki görüntüsünden uzaktı. Akhisar son çeyreğe 73-62 önde girdi.

Akhisar son çeyreğin başında Cizauskas ile oyuna ağırlığını koydu ve farkı giderek açtı. Fark 15 sayıların üstüne gelince Akhisar hücumda daha rahat oynamaya başladı ve Cizauskas-Kelly ikilisinin ikili oyunları oyunu tamamen domine etti. Akhisar maçı 94-71 kazandı.