Şehzadeler Belediyesi'nin katkıları ile bu yıl 10.'su düzenlenen Ege Bölgesi illeri Muay Thai Zafer Kupası müsabakaları tamamlandı. 1 - 2 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Muay Thai Zafer Kupasında düzenlenen müsabakaların ardından takım halinde Bayanlar ve Erkeklerde Manisa 1. olurken, Aydın Erkekler ve Bayanlarda 2. oldu. Bayanlarda İzmir 3. olurken, Erkeklerde Balıkesir 3.'lüğü elde etti.

Akhisar’dan Arena Spor Kulübü başkanı Yasin Çiftçi; “Akhisar’dan 10 sporcumuz Zafer Kupası müsabakalarına katıldı. Katılan sporcularımızın hepsi dereceye girdi. Manisa takımı olarak birinci oldular. Hepsini azim ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp, ringlerde elleri havada mutlu güler yüzlü görmek bize gurur veriyor. Bize destek verilirse daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.” Dedi.

Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Şehzadeler Zafer Kupası müsabakalarına Manisa, Amasya, Aydın, İzmir, Muğla, Bolu ve Balıkesir İllerinden 248 sporcu katıldı. Müsabakaları izlemeye Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Federasyon As Başkanı Şakir Bayramoğlu, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, KYK İl Müdürü Semih Coşkun ve çok sayıda sporsever katıldı.