Erken seçim kapsamında yapılan çalışmaların dün akşam ki durakları Medar ve Süleymanlı mahalleleri oldu. CHP Manisa 2.Sıra Milletvekili Adayı olan A. Vehbi Bakırlıoğlu ve 6.Sıra Milletvekili Adayı Hayriye Hacet, gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Gerçekleştirilen çalışmalarda ki ilginin kendilerine güç ve umut verdiğini dile getiren Bakırlıoğlu, bu atmosferin 25 Haziran sabahında CHP iktidarıyla çok daha aydın bir Manisa'nın ve Türkiye'nin göstergesi olduğunu belirtti. Bunun yanı sıra ekonominin artık dibe çöktüğü ve Türkiye'nin geleceğinden duyulan endişe konusunda hemşehrileriyle aynı fikirde olduklarını belirten Bakırlıoğlu yapmış olduğu konuşmada, ekonominin nasıl düzeleceği hususuna değindi. 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarı ile mazotun 3 lira olacağı müjdesini veren Bakırlıoğlu, aynı zamanda zeytin ile ilgili sorunların Akhisar için büyük önem arz ettiğini ve bu sorunların ivedilikle çözüleceğini dile getirdi. Mazotun pahalı olduğundan yakınan bir vatandaş, mazot pahalı diye sürme işlemini at ile gerçekleştirdiğinden söz ederek; mazot derdinden kurtulduk derken doların artış göstermesi ile birlikte ithal olduğundan dolayı saman fiyatlarının da yükselmesine sitem etti. CHP iktidarıyla sorunların ortadan kalkacağından tekrar söz eden Bakırlıoğlu, izlenimlerine göre bu seçimin önceki seçimlere göre oy oranında büyük artış olacağını ve bu oyların vatandaşlarımıza hizmet olarak geri döneceğini vurgulamıştır. Ayrıca Bakırlıoğlu, görmüş oldukları ilgiden dolayı hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.