Turgutlu ilçesinde esnaflık yapan 3. Sıra milletvekili adayı Bekir Başevirgen ve ilçe örgütü ile Pazar ziyareti yapan Hacet Turgutlu’da da vatandaşın değişim istediğini gördüğünü söyledi. Pazarda vatandaşlar kasabanın oğlu olan Bekir’e ve  kuzeyin kızı Hacet’e büyük ilgi gösterdiler. 

Büyük göç alan Turgutlu’da farklı kültür ve bölgelerden gelen insanlar ile bölgenin yerli halkının  ortak kaygısının gelecek kaygısı ve geçim sıkıntısı olduğu,Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin  3 B  (Barışacağız,Büyüyeceğiz,Bölüşeceğiz) söyleminin ve ülkeye HUZUR getireceği müjdesinin coşku ile karşılandı.

Pazar programını tamamaladıktan sonra Akhisar’a dönen Hacet,Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile birlikte Ballıca ziyaretine katıldı.

Ballıca’da halka seslenen Hacet “Muharrem İnce eğitimin içinden gelen bir öğretmen bir çiftçi bizden biri. Mevcut iktidar 16 yıldır  eğitimde 1 ileri 5 geri uygulamalarla çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğini kaosa süreklemiştir.Öğretmen Cumhurbaşkanı adayı İNCE  ile ülkemiz ve eğitim sistemimiz nefes alacaktır. Bütün çocuklarımıza kaliteli eğitim imkânı sunulacaktır. Okul Öncesi Eğitim zorunlu hale getirilecektir. İkili eğitim tümüyle kaldırılacak, tam gün eğitim sistemine geçilecektir. Taşımalı eğitim ve birleştirilmiş sınıf uygulaması sona erdirilecektir. Çocuklarımız istemediği okul türüne yönlendirilmeyecektir. Proje okul uygulaması kaldırılacaktır. Okullar için zorunlu bağış alınması engellenecektir. Hiç bir sınavdan giriş ücreti alınmayacaktır.” Dedi.

Kendisinin 6. Sıra milletvekili adayı olduğunu ifade eden Hacet “Biliyorum seçilebilir yerde değilim ancak  bizler bireysel menfaatler değil toplumsal menfaatlere odaklıyız,Mevzubahis olan Vatansa gerisi teferruattır.” Diye sözlerine devam etti. 

Hacet”Bugün sizlerin karşısına Fenebahçenin renkleri SARILACİVART le geldim. Fenerbahçe 20 yıllık başkanını değiştirdi, sıra Türkiye’de değişim rüzgarı kuzeyden esiyor bu rüzgarın önünde kimse duramaz,gelin oylarımızı Muharrem İnce ve Cumhuriyet Halk Partisinde birleştirelim ülkemize nefes aldıralım.” dedi.