İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından dün atanan İYİ Parti’nin Akhisar İlçe Başkanı Avukat Aslı Öz, ilk açıklamasını yaptı. 

Hukuk bürosunda açıklamalarda bulunan Av. Aslı Öz şu ifadeleri kullandı;

“Değerli basın mensupları, öncelikle partime ve şahsıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyor, sizleri saygıyla selamlıyorum.

Bildiğiniz üzere geride bıraktığımız yıl içerisinde, Türkiye’de Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde yeni bir parti kuruldu. 25 Ekim tarihinde resmen kurulan ve 10 Aralık’ta da ilk kongresini gerçekleştiren partimiz İYİ Parti’nin yeni  seçilmiş İyi Parti Akhisar İlçesi ilçe başkanı olarak sizlerin karşısındayım. İsterseniz önce sizlere ve kamuoyuna kendimi tanıtayım. Ben 1980 Akhisar doğumlu  evli ve 2 çocuk annesi Av. Aslı Öz.2003 yılından bu yana Akhisar’da  serbest avukatlık yapmaktayım. Manisa Barosu Akhisar İlçe Temsilciliği, Akhisar Tüketici Sorunları Hakem Heyeti üyeliği ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çeşitli  komisyon üyelikleri görevlerini  yaptım. İyi derecede İngilizce ve az derecede Almanca bilmekteyim.2004 yılından bu yana Tüketici Hakları Derneği Akhisar Şubesi Başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Siyasete olan yakın ilgimden dolayı Sayın İYİ Parti Genel Merkezi ve İl Başkanımız Sayın Tamer Akkal’ın takdirleri ile İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanlığı görevine getirilmiş bulunmaktayım. Bundan sonra siz kıymetli basın mensupları ile sık sık görüşüp birlikte daha çok vakit geçireceğimizi umuyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi ‘Bu bir kadın hareketidir’. Partimizin Manisa genelinde toplamda 5 kadın ilçe başkanı mevcut. Türkiye genelinde ise pek çok kadın yöneticinin söz sahibi olduğu bu parti çatısı altında olmaktan gurur duyuyorum. Günden güne güçlenerek büyüyen, Türkiye genelinde tüm il ve ilçelerde hızla teşkilatlanma sürecini tamamlama arifesinde olan partimiz için Akhisar'a çok önem verilmektedir. Stratejik olarak çok önemli bir yere sahip olan ilçemiz pek çok ilden de fazla nüfusa sahiptir. İYİ Parti, Akhisar’da, Manisa’da, Türkiye’de fazlasıyla oy alacak. Şimdi ben ve ekibim vakit kaybetmeden Akhisar’daki teşkilatlanma ve üye kayıt işlemleri için kolları sıvayacağız. Partimize Akhisar'da yoğun bir ilgi ve sevgi var. Son günlerde sosyal medyada ve bazı yandaş basında, İYİ Parti’nin seçimlere  giremeyeceğine dair haberler yer aldı. Bunlar kesinlikle asparagas ve çarpıtma haberlerdir. Gerçekleştirdiğimiz kongre tarihlerinin ve çalışmalarımızın hukuki anlamda seçimlere katılamama gibi bir sorun teşkil etmediğini belirtmek isterim. İYİ Parti yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılabilme hakkına sahiptir, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim ilk hedefimiz 2019’da Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı olması ve demokratik sisteme geri dönmek. Başarı yolunda  ince eleyip sık dokuyacağız. Toplumun her kesiminden partimize teveccüh var. Bu ülkeyi seven insanlar İYİ Parti’de birleşerek 15 senedir tahrip edilen her noktayı onaracaktır. Allah’ın izniyle Türkiye’yi özlediği günlere götüreceğiz. Bu konuda sizlere Genel Başkanımızın önemli bir sözünü hatırlatmak isterim; “Hayalimdeki Türkiye’yi bir bayram sofrasına benzetiyorum. Bu sofranın etrafına oturan herkes hazırlanan yemeğe eşit şekilde uzanacak. Ne kadar anlamlı bir söz. Bir ananın sözü...

”Esnafı, emeklisi, çiftçisi, memuru, öğrencisi, yaşlısı, genci, başı açığı, başı kapalısı, dövmelisi, kadını ve erkeği, Beşiktaşlısı ve Fenerbahçelisi, hiç bir ayrım olmaksızın herkes barış, sevgi, huzur ve refah içinde yaşayacak bu topraklarda. Bu toprakları kendine vatan olarak kabul eden, bu bayrağı kendisinin  namusu olarak gören  her vatandaşı İYİ Parti çatısına bekliyoruz. Siyasi görüşümüz Türkiye'dir. Kapılarımızın her siyasi görüşten tüm hemşerilerimize ardına kadar açık olduğunu; amacımızın herkesin siyasi görüşüne ,dini inancına, yaşam tarzına saygılı bir yönetim şekli olduğunu, yolumuzu Atatürk ilke ve inkılaplarının, Yüce Atamızın Gençliğe Hitabesinin aydınlattığını kamuoyunun bilgilerine ve takdirlerine sunar, tüm hemşerilerimi saygıyla selamlarım. Siyasi görüşümüz Türkiye'dir. Hepinize çok teşekkür ediyorum”