Huzurevi sakinlerinin yapmış olduğu elişi süsleri ve mutfak gereçlerini inceleyen Aslı Öz, destek amaçlı ürünlerden aldı.
Sergi gezisinin arkasından Huzurevi’ni ziyaret eden ekip burada da odaları tek tek gezip yaşlıların ellerini öperek Regaib Kandili’ni kutladı. 

Oda ziyaretlerinin ardından gelen ekibi yaşlılar ile birlikte bahçede ağırlayan Huzurevi Müdürü Suudi Arslan; ‘ Öncelikle bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Kısa bir zaman süreci içerisinde yapmış olduğunuz ikinci ziyaretiniz oluyor. Bu hem beni, hem de yaşlılarımızı ziyadesi ile memnun etti’ dedi.

 Ardından konuşma yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Öz; ‘ Bizleri misafir ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. Yaşlılarımız bizim geçmişimizdir. Geçmişini bilmeyen, tanımayan ve sahip çıkmayan bir neslin geleceği karanlıktır. Onlar bizim için çok kıymetlidir. Biz sadece belirli gün ve haftalarda değil her zaman onların yanındayız ve olmaya devam edeceğiz’ dedi. 

Huzurevi ziyaretinin arkasından köylerde ikamet eden yaşlıları gezip, ellerini öpen Aslı Öz; ‘Tüm Akhisarlıların üç aylarını ve Regaib Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederiz’ dedi.