Saat 20.40'de AK Parti lokalinde Belediye Başkan aday adayı İsmail Ahmet Sözcüer, eşi Dudu Sözcüer, basın açıklamasına gelen partilileri ve davetlileri karşıladı. AK Parti  Lokalinde Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan İsmail Ahmet Sözcüer, beşinci Belediye Başkan aday adayı oldu.

AK Parti lokalinde düzenlenen basın açıklamasında konuşan İlçe başkanı İbrahim Sayın; “Biz hepimiz biriz birimiz hepimizin. Bizim Ak Partinin gayesi, maksadı budur. Bugün maşallah 4.aday adayımızı açıklıyoruz. Dün Manisa’daydık Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarında inşallah Selçuk Özdağlar saat 18.00’da partimizi ziyaret edecekler. Ak Parti milletimizin partisidir, kalkınmanın partisidir. Ak Parti iktidara geldiğinden beri çok hizmetler yapmıştır hastanesinden, okulundan, yoluna kadar. Her şeyde Ak Parti bir numara o yüzden de herkes Ak Partiyi seviyor, güveniyor, oy veriyor. Ben sözü fazla uzatmak istemiyorum şehrimizin değerli esnaflarından hepiniz biliyorsunuz babasını biliriz, dedesini biliriz senelerdir beri partimize hizmet etmişlerdir. Hizmetleri büyüktür ben buna şahidim. AK Parti ilçe teşkilatı olarak her aday adaylarımızla aynı mesafedeyiz. Bugünde İsmail Ahmet Sözcüer kardeşimiz aday adaylığını açıklıyor. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan İsmail Ahmet Sözcüer, yaptığı konuşmada şunları söyledi. İsmail Ahmet Sözcüer;"  1985 Akhisar doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Akhisar’da tamamladım. Yüksek Öğrenimimi de Ege Üniversitesinde Rafineri ve Petrokimya ayrıca Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinde tamamladım. Şimdi de Anadolu Üniversitesinde Yerel Yönetimler okumaktayım" dedi.

4 KUŞAKTIR SÖZCÜER AYAKKABICILIK MAĞAZASINI İŞLETİYORUM

İsmail Ahmet Sözcüer;"  4 kuşaktır aile mesleğimiz olan Sözcüer Ayakkabıcılık mağazasını 11 yıldır kendim işletmekteyim. Aynı zamanda Yenilenebilir Enerji alanında faaliyet gösteren Dudu Sözcüer Güneş Enerji Santrali’nin ve Lojistik alanında faaliyet gösteren İzmir Taşımacılık Ltd. Şirketinin kurucu ortağıyım. Akhisar’daki bir çok STK'larda yöneticilik yapmaktayım.   Evli ve bir çocuk babasıyım" dedi.

OBJEKTİF VE UYGULANABİLİR PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

İsmail Ahmet Sözcüer;" Akhisar’ımızın AK Parti belediyeciliğiyle yönetilmeye devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Aday olmam durumunda tüm Ak Parti tabanını kapsayacak şekilde belediyeyi tekrar kazanmak için ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız, başka bir arkadaşımızın aday gösterilmesi durumunda da ise yine AK Partili adayın kazanması için birlikte çalışacağız. Diğer aday adaylarının ve şahsımın, adaylık sürecinin İlçem ve partim adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Aday gösterilmem durumunda mevcut enerjimizle Akhisarımızda hep birlikte çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Ekibimle birlikte hazırlamış olduğumuz objektif ve uygulanabilir projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

İSTANBUL'UN 94 RUHUNU YAKALAYACAĞIZ

İsmail Ahmet Sözcüer;" 3 dönemdir Akhisar’da belediyecilik adına hizmet eden başkanımıza ve başkan yardımcılarımıza gönülden teşekkürler ediyorum. Yeni bir heyecan ve enerjiyle Akhisar'ımızın ihtiyaç duyduğu dinamizmi yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Seçilmem durumumda ise tüm Akhisarlıların Belediye Başkanı olup, parti farkı gözetmeksizin hizmet edeceğimizin teminatını veriyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın bize hedef gösterdiği Gönül Belediyeciliği’ni inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız. Yine Cumhurbaşkanımızın önemle altını çizdiği “İstanbul'un 94 ruhunu” genç, dinamik ekibimizle tekrar yakalayacağımızı düşünüyorum. Sürecin adaylarımıza Akhisar'ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.