Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Özkan  Kalın  önderliğinde, geçen ay yapılan seçim sonrası yeni göreve gelen CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli  ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

CHP  İlçe Başkanlığı Hizmet Binasında yapılan ziyarete AKGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Kalın, yönetim kurulu üyeleri Burçin Karakuş, Erhan Yılmaz, Fatih Ünsal,Bilal Özükırmızı,Noyan Bayraktar ve Durmuş Şahanoğlu katıldı.

İsmail Fikirli; Ziyaretinizden dolayı son derece memnun olduğumuzu belirtmek isterim.Türkiye sizler genç ve başarılı iş adamlarına emanet.Sizlere  çok fazla görev ve sorumluluklar düşüyor.Bizler de teslim aldığımız bu görevi tam laiki ile yaparak Akhisar için güzel işlere ve başarılara imza atmak istiyoruz.Bu noktada başarılı olabilmek için tabiî ki sivil toplum örgütlerine ihtiyacımız var.Güç biriliği yapıp her birlikte çalışırsak Akhisar’ı hak ettiği yere getirebileceğimize yürekten inanıyorum. Akhisarspor ile gurur duyuyoruz. Pazar günü çok geç kalınmış olsa da stadımız faaliyete geçti. Bu stad gerçekten Akhisar esnafına ekonomik anlamda çok büyük katkı sağlayacaktır.Pazar günü sanki yer gök insan doldu bütün esnaflarımıza bir canlılık geldi,bu beni nasıl mutlu etti anlatamam.Bizim insanımız,bizim çiftçimiz bizim esnafımız her şeyin en iyisi ve en güzeline laik.Onları mutlu etmek de bizlerin en kutsal görevidir.Akhisar’da yapılacak çok iş var inşallah bize bu güzel işleri hayata geçirmeyi nasip etsin.Tabiî ki Akhisar için zeytin ve zeytinyağı çok büyük bir önem taşımakta ve hak ettiği değeri görmediği kanaatindeyiz.

Özkan Kalın; Bizlerde  sizleri ziyaret etmekten dolayı son derece mutluyuz. Yeni yönetiminizle birlikte sizleri  tebrik ediyor başarılar diliyorum.Dediğiniz gibi Akhisar,’da yapılacak çok iş var.Evet stadımız bitti Pazar günü gerçekten her şey harikaydı.Ekonomimize katkı sağlayacağı çok büyük bir gerçektir.Ama bir an önce Akhisar’a bir üniversite kazandırmak zorundayız.Ben Akhisar’ın bunu hak ettiğini düşünüyorum.Güç birliği yaparsak bunu başarabiliriz.Her zaman ki gibi yine buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum.Tüm STK lar,  Siyasi Partiler ve  İş adamları güç birliği yaparsak bir üniversitemiz olacağına inanıyorum.Bu gün üniversiteye yaptığımız yatırım bize kat ve kat geri dönecektir. Atatürk bir ulusun yaşamında eğitimin önemini belki de en iyi anlamış, anlatmış devlet kurucusu ve Cumhurbaşkanıydı.Ben Atatürk’ün söylediği şu sözü asla aklımdan çıkarmam,  “ekonomide, sağlıkta, sanatta, sporda nerede bir problem varsa onun temelinde eğitim yatmaktadır.”Dolayısıyla en yatırım eğitime yapılan yatırımdır dedi.