Takımın başına geçtiği son 3 haftada  deplasmanda Ankara  DSİ’yi 95-94, Sigortam Net Bakırköy Basket’i 95-82 yenen  Akhisar Belediyespor  basket takımı, ligin iddialı ekiplerinden  Afyon Belediye’yi de  kendi seyircisi önünde 102-87  yendi. Teleset Mobilya Akhisar’da  ligin ikinci yarısında oynadığı  5 maçta 2 beraberlik bir mağlubiyet aldıktan sonra Bursa ve Karabük karşısında aldığı galibiyetlerle  8 puan topladı. Basketbol takımı  puan cetvelinde  9. Sırada bulunurken,  futbol takımı 12. Sıraya çıktı.

Her iki branşta da durgunluk dönemine son verdiklerini söyleyen  Başkan  Hüseyin Eryüksel, “ Özellikle son haftalardaki  Futbol ve basketboldaki  başarımız  karşısında  ileriye daha ümitle bakıyoruz. Akhisar’da spor potansiyeli  ileri bir seviyede. Stadımız da bittikten sonra taraftarlarımız ile  daha sağlam adımlar atacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Takımın başına geçtikten sonra Basketbol  ekibine iyi bir ivme kazan  Ali Uruk’u tebrik eden  başkan  Eryüksel, “Her maçımıza gelemiyorum ama kalbim sizinle başarılarınız devamını diliyor sizi tebrik ediyorum.” dedi. (HA)