Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İlçe Örgütü ana kademe ve gençlik kolları kongresinden sonra ilçe kadın kolları kongresini de gerçekleştirdi.

Akhisar CHP İlçe lokalinde gerçekleştirilen kongre 11.00’da başladı. Yapılan kongreye Manisa CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut, Akhisar CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli , eski Başkan İsmail Şahin ve  yönetim kurulu üyeleri Akhisar CHP Kadın Kolları üyeleri katıldı.

Akhisar CHP Kadın Kolları Başkanlığına  Ruhan Tatlıdil aday oldu

Önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Sevil Büyükyazgan  da bir konuşma yaparak CHP yi hep beraber elele çalışarak daha ileriye götüreceğiz deyip eski Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerine ve tüm partili Kadınlara teşekkür ederek yeni yönetime başarılar diledi
Kadın Kolları Başkanlığına seçilen  Ruhan Tatlıdi "
Yolumuza bundan sonra parçalanmadan bir bütün olarak devam etmeliyiz. Bunun içinde partililer birbirimize danışmalı sürekli dirsek teması halinde olup sıkı sıkı birbirimize sarılmalıyız. Ötekileştirmeden,  olumsuz eleştirmeden, parçalanmadan devam etmeliyiz. Çok çalışmalıyız. Başarmalıyız. 

Çok çalışacağız. Teşkilatımızı güçlendireceğiz.Bu gün ülkemizin içinde bulunduğu ortamda biz kadınlara her yönden daha çok ihtiyaç vardır. Birlik içinde el ele başaracağımıza inanıyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” Dedi.
kongreye katılım oldukça fazlaydı

CHP Kadın Kolları yeni Başkanı Ruhan Tatlıdil  Kongreye katılan tüm partili Kadın üyelerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim dedi.