Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) TBMM KİT Komisyon başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, 24 Haziran seçimleri öncesinde, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe başkan Vekili Cemal Gürmen, Gençlik Kolları Başkanı Talha Dal ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve İlçe teşkilatını Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Meclis Başkanı Feride Sakarya, ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ulusoy;" Akhisar'da kurulacak fakülte için her şeyi yapmak istediklerini söyledi.

AKHİSAR'DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy;" Biz sinerjiye inanan insanlarız. Odalar, belediyemiz ve değerli vekillerimizin önderliğinde Akhisar’ı daha ileri noktalara taşımak istiyoruz. Akhisar, belirli bir ivmeyi yakaladı, güzel şeyler oluyor. Akhisar stadının bitmesi ile birlikte Ziraat Türkiye Kupasının kazanılmasıyla stadın ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı ve kupayla birlikte taçlandı. Akhisar’ın buna ihtiyacı vardı. Bu başarıyla birlikte kendimize olan güvenimiz bir kat daha arttı" dedi.

AKHİSAR'DA 4 YILLIK FAKÜLTE EKSİKLİĞİ VAR

Ulusoy;" Zeytin ihtisas Organize Sanayi Bölgesi hızla yapılmakta. Yeni firmalar ekleniyor ve bunlar bize güven veriyor. Akhisar’da bir marka değerinin oluşması konusunda çok güzel adımlar atılıyor. Şehri hançer gibi ikiye bölen tren yolunun kalkması inanılmaz güzel bir hava estirecek Akhisar’da. Oradaki alanın projelerle değerlendirilmesiyle birlikte oranın ne kadar önemli olduğu o zaman ortaya çıkacak. Bu büyük bir işti, bunu başardığınız için Allah sizlerden razı olsun diyorum. Çevre yolu hızla ilerliyor, Gürdük barajı’nın yapılması çok önemli. Emin adımlarla gidiyoruz. Fakat 4 yıllık fakülte eksikliği var. Bu konuda üstümüze düşeni yapacağız ama sizlerden destek bekliyoruz. Hep birlikte bunu da başaralım, Akhisar bulunduğu noktalardan daha iyisini hak ediyor" dedi.

AKHİSAR BELEDİYE STADIMIZ DİLLERE DESTAN BİR STAT

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir;" Burada herkesin ortak amacı var, hepimizin amacı Akhisar’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek. Bu amaç için burada bulunuyoruz. Ömrümüz yettiği sürece bu mücadeleyi birlikte vereceğiz. Akhisar’ımıza güzel işler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Akhisar Belediye stadımız dillere destan bir stat oldu ama yapımı da dillere destan oldu. Yapım aşamasında bizden kaynaklanmayan sıkıntılar yaşadık. Bazı arkadaşlar bize mal etmeye çalıştı. Geçte olsa o kadar güzel oldu ki Allah o statta Ziraat Türkiye Kupasını kazandık. İnşallah Süper Kupa’yı da kazanacağız. Bizi sadece Türkiye değil dünya tanımaya başladı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanımız Manisa mitingini Akhisar’da yapınca ballı kaymak oldu" dedi.

DEMİRYOLUNU AKHİSAR’IN DIŞINA ÇIKARMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Uğur Aydemir;" Çevre yolu Akhisar’ımız için olmazsa olmamızdı bunun bir kısmını açtık inşallah İstanbul tarafını da bu yıl bitmeden açacağız. Ay vermiyorum ama en kısa sürede tamamlanacak. Bir demiryolu projemiz vardı. Bugün demiryolunu Akhisar’ın dışına çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Atatürk, Reşatbey ve Seyitahmet mahallelerine gittiğimizde bize ne zaman bu demiryolunu dışarıya alacaksınız deniyordu, bizde söz vermiştik. Şimdi demiryolunun şehir içindeki kalan yerine belediyemiz, odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile değerlendirip ne yapabiliriz diye kararını vereceğiz" dedi.

AKHİSAR’DA UĞUR AYDEMİR’İN YAPTIĞI ÇOK İŞLER VAR

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Erdayıoğlu;" Öncelikle ilçe başkanı İbrahim Sayın’ın annesinin vefatı dolayısıyla kendisine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Benim oda başkanlığı yaptığım dönemde milletvekilimiz yoktu. Daha sonra Uğur kardeşimiz milletvekili oldu, ve çok rahat olduk. Milletvekili olmamasının eksikliğini ben çok yaşadım. Akhisar’da Uğur Aydemir’in yaptığı çok işler var. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.