Yeni umutlar ve bagcilar eve nakliyat yeni başlangıçların yapıldığı yeni yıla girerken bir yaş daha alıyoruz. Yeni yılda yaş almak yerine genç kalmayı hedefleyenlere Botoks, etkili sonuçlar sunuyor.

‘Yaş ilerledikçe aynada yüzüne daha çok bakmaya başlar insan. Bazen de morali bozulur hiç bakmak istemez. Özellikle göz kenarlarında belirmeye başlayan kırışıklıklar herkesin canını sıkar. Yaşanmışlıkların izleri alında ve en çok göz etrafında kendini gösterir ve maalesef ne yaparsak yapalım kırışırız’ diyen Özel Doğuş Hastanesi Cildiye Uzmanı Dr. Ruhsar Harova Botoks ile ilgili bilgilendiriyor.

Uzm. Dr. Ruhsar Harova, “Hamile olan ve emziren annelerin dışında herkesin yaptırabileceği bu teknik, uzman kişiler tarafından yapılmadığında sorunlar oluşturabiliyor. Oldukça kısa süren Botoks işlemi en çok da, kazayağı, alın, boyun, kızgınlık çizgisi, kaş kaldırmak ve terlemeyi önlemek için tercih ediliyor. Uygulama süresi 10-15 dakika olan işlem sonrası bir acı ve sızı hissedilmiyor. Botoksun tamamen etkisi 5 ile 7 gün arasında görülüyor.” ifadelerini kullandı. 

‘Botokstan sonra kırışıklıkların ortaya daha kötü bir şekilde çıkacağı ise doğru değildir’ diyen Dr. Ruhsar Harova, “Botoks yaptırmanın bir kötü yanı varsa eğer, o da aynadaki kırışıksız görünümümüze alışan gözlerimizin sonrasında normal cildimizi yadırgamasıdır.” dedi. 

Sizde kırışıklıklardan kurtulmak ve yeni yılda daha genç görünmek isterseniz Özel Doğuş Hastanesi Kozmetik-Dermatoloji Ünitemize gelip Botoks hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.