Özel Doğuş Hastanesi Akhisar Tuhafiyeciler, Manifaturacılar ve Hazır Giyim Satıcıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile sağlık protokolünü yeniledi.

Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Akhisar Tuhafiyeciler, Manifaturacılar ve Hazır Giyim Satıcıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ruşen Üren’in bir araya gelmesiyle Sağlık Protokolü yeniden imzalandı.

Yapılan sağlık protokolünün Akhisar’daki oda üyelerini ve yakınlarını kapsadığını anımsatan Muhammed Mustafa Çakıl, “23 yılın verdiği tecrübe ve deneyimli hekim kadromuzla; Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla Akhisar ve bölge halkına hizmet veriyoruz. Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi Akhisar Tuhafiyeciler, Manifaturacılar ve Hazır Giyim Satıcıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile de tekrar anlaşmış bulunuyoruz. Ben hastanemiz adına değerli başkanıma hem hayırlı olsun diyor, hem de başkanımıza, oda yönetimi ve üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi. 

Ruşen Üren de, “Biz Oda olarak Akhisar’daki üye arkadaşlarımızın bu tarz imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Daha önce Özel Doğuş Hastanesi ile olan sözleşmemizi uzatma nedenimiz, hastaneden aldığımız hizmette herhangi bir olumsuzluk yaşanmamasıdır. Bende odamız adına teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.