Aynı zamanda Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy; ATSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak, ekibimle birlikte hastaneden arkadaşlarımızı burada ağırlamaktan gurur duyuyoruz dedi.  

Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Polat; “Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Ulusoy’un Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olması hepimizi gururlandırdı. İnanıyoruz ki ATSO’da ki bu değişim hem ticaret erbabı vatandaşlarımızı hem de sanayicilerimizi olumlu yönde etkileyecektir. Bundan sonraki süreçte de ATSO ve üyeleriyle hastane olarak daha sağlıklı iletişim kuracağımızı düşünüyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımıza ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı. 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy da; “Ekip arkadaşlarımızın bu ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Nasıl ki hastaneye Yönetim Kurulu Başkanı olduğumuzda arkadaşlarımızla birçok başarıya imza attıysak aynı şekilde ATSO’daki ekip arkadaşlarımızla da ticaret adına odamıza düşen görevleri hakkıyla yerine getirerek bir çok başarıya imza atacağımıza inanıyoruz. Biliyoruz ki Ticaret Odasına düşen yapılmamış ve yarım kalan işler var, önceliğimiz söz verdiğimiz gibi Akhisar’a bir Üniversite kazandırmak ve yarım bırakılan işleri bitirmek olacaktır. ATSO’da esnafımızla iç içe olup daha aktif şekilde çalışacağımıza inanıyoruz. Hastaneden ekip arkadaşlarımızın iyi temennilerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.