Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl; Akhisar Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Güney’i makamında ziyaret ederek Sağlık Protokolünü yeniden imzaladı.

    Yapılan sağlık protokolünün Akhisar’daki oda üyelerini ve yakınlarını kapsadığını anımsatan Muhammed Mustafa Çakıl, “Öncelikle Türkiye’nin ilk Kadın Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Güney’i azminden ve kararlığından dolayı bir kez daha kutluyorum. Biz Kurum olarak, sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla hizmet veriyoruz.  Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi Akhisar Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası ile de anlaşmış bulunuyoruz. Ben hastane adına değerli başkanıma, oda yönetimi ve üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi. 

    Pınar Güney de, “Biz Oda olarak Akhisar’daki üye arkadaşlarımızın bu tarz imkanlardan yararlanmasını önemsiyor ve sağlıkla ilgili endişeleri olmasın istiyoruz. Onun dışında Odamızın kadın üyeleri için de Kanser Tarama Programları ve Kadınlara özel diğer tarama testleri konusunda görüş alışverişinde bulunarak fikir birliğine vardık. Bende odamız adına Özel Doğuş Hastanesi’ne teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.