1968 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Op. Dr. Cemil SALİMOĞLU, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu ardından Ege Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı’ndan Uzman unvanını aldı. Sağlık Bakanlığı, İzmir Özel Ata Sağlık Hastanesi, Özel Deniz Hastanesi ve Manisa Özel Sekiz Eylül Hastaneleri’nde çalışmış olan Op. Dr. Cemil SALİMOĞLU, Özel Doğuş Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamıştır.

Op. Dr. Cemil SALİMOĞLU; Mikrocerrahi ile bel ve boyun fıtığı ameliyatları, Beyin kanaması ameliyatları, Bel ve Boyun Fıtığı ameliyatları, Periferik Sinir Cerrahisi, Omurga Kırığı ameliyatları ve tedavisi, Bel kayması ameliyatları, Kafa Travmaları, Skolyoz, Beyin tümörleri, Pediatrik Nöroşirurji,  Omurga ve omurilik tümörleri, Kafatası kırıkları ameliyatla onarımı ve tedavisi, Sinir sıkışmaları ameliyatları, Hidrosefalus (beyinde su toplaması) ameliyatları gibi birçok alanda hizmet verecektir.

Türk Nöroşirürji Derneği ve Tabip Odası üyesi olan Op. Dr. Cemil SALİMOĞLU; birçok ulusal ve uluslararası kongreye katılmış ve çeşitli konularda makaleler yazmıştır.