Yapılan sağlık protokolüne Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa ÇAKIL ve Koop-İş Sendikası adına Manisa Temsilcisi Murat MINGIR katıldı.

Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa ÇAKIL “Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Koop-İş Sendikası’ndan bahsederken Türk işçi hareketinin en köklü kuruluşlarından biri olduğunu hatırlatmak isteriz. Koop-İş Sendikası binlerce üyesiyle sendikacılığa artı değer katmaktadır. Bu sağlık protokolü ile amacımız, sendikanın hizmet alımını genişletmek ve sendika üyesi arkadaşlarımıza talep ettikleri sağlık hizmetini kusursuz verebilmektir. Ben de hastanemiz adına; Koop-İş Sendikası Manisa Temsilciliğine ve Murat Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapılan sağlık protokolünü Koop-İş Sendikası Manisa Temsilciliği adına imzalayan Murat MINGIR, “Biz ilkeli ve kararlı sendikacılık anlayışı ile hareket eden bir sivil toplum örgütüyüz. Koop-İş Sendikası , Türk sendikacılık hareketindeki özgün yerini, tarihinin bilinciyle yeniden yapılandırarak daha ileri bir noktaya taşımak için çok güçlü bir hareketin içindedir. Emeğiyle çalışan insanlarımız bu sendikanın varlık nedenidir. Türkiye'nin en kalifiye işçi kadrolarından biri bizim işkolumuzda çalışmaktadır. Bu nedenle, işçimizin niteliklerine yaraşır faaliyetlerimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de sürdürülecek ve sendikamız daha ileriye taşınacaktır. Bu nedenle, protokolden dolayı şahsım, yönetim kurulum, ve üyelerimiz adına şahsınızda Özel Doğuş Hastanesine teşekkür ederim. Bu protokolün taraflara hayırlı olmasını dilerim.” dedi.