Kurulduğu günden bu yana insan odaklı sağlık hizmetleri vermeyi temel değer edinen Akhisar’ın ilk özel hastanesi olan Özel Doğuş Hastanesi, uzman hekim kadrosuna Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Fatma Selcen KARAKUŞ’u da dahil etti.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Fatma Selcen KARAKUŞ, 1979 yılında Uşak’ta doğdu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra, Uzmanlığını Ankara Başkent Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda yapmıştır. Çeşitli Kamu ve Özel Sağlık Kurumlarında çalışan Fatma Selcen KARAKUŞ, Özel Doğuş Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamıştır.

Op. Dr. Fatma Selcen KARAKUŞ; “Gebelik Takibi, USG, Spinal Doğum, Normal Doğum, Sezaryen Doğum, Epidural Doğum, Adet Düzensizlikleri, Vajinal Akıntılar, İnfertilite (kısırlık) tanı ve tedavisi, Aşılama (İntrauterin İnseminasyon), Menopoz Takip ve Tedavisi, Yumurtalık Kistleri Tanı ve Tedavisi, İdrar Kesesi Sarkması, İdrar Kaçırma Operasyonları, Kapalı Yöntemle Rahim ve Yumurtalık Kisti Ameliyatları, Kapalı Ameliyatla Tüplerin Bağlanması, Ektopik (Dış Gebelik) Tanı ve Operasyonu, Terapötik Küretaj, Rahim Ağzı Kanser Taraması, İkili, Üçlü Dörtlü tarama testleri” alanlarında hizmet verecektir.

Fatma Selcen KARAKUŞ; Özel Doğuş Hastanesi’ne tekrar gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Akhisar’da böyle köklü ve uzun yıllar ayakta kalan bir sağlık kurumunda çalışmak benim için de onur verici.” ifadelerini kullandı. 

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği ve Manisa Tabip Odası üyesi olan Op. Dr. Fatma Selcen KARAKUŞ; Kadın Hastalıkları konusunda birçok araştırmada ve kongrede bulunmuştur.