Özel Doğuş Hastanesi, Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü ile sağlık protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Orman İşletme Müdürlüğü personeli ve yakınları hastane imkânlarından indirimli olarak yararlanabilecek.    

Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü adına Orman İşletme Müdürü Mehmet Uzun, TOÇ BİR-SEN Akhisar Temsilcisi Ender Birgül ve ÖZ ORMAN-İŞ Sendikası Akhisar Temsilcisi ve Personel Şefi Mehmet Aslantaş’ın hazır bulunduğu protokol; Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl’ın da katılımıyla Orman İşletme Müdürlüğü hizmet binasında imzalandı.

Yapılan sağlık protokolünün Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü personeli ve yakınlarını kapsadığını anımsatan Muhammed Mustafa Çakıl, “Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla hizmet veriyoruz.  Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi Orman İşletme Müdürlüğü ile de tekrar anlaşmış bulunuyoruz. Ben hastane adına değerli Müdürüme ve sendika temsilcilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. 

    Orman İşletme Müdürü Mehmet Uzun da, “Biz Orman İşletme Müdürlüğü olarak personel arkadaşlarımızın bu tarz imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Daha önce Özel Doğuş Hastanesi ile olan sözleşmemizi uzatma nedenimiz, ufak tefek eksiklerin yanında hastaneden aldığımız hizmette herhangi bir olumsuzluk yaşanmamasıdır. Bende işletmemiz adına teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.