2018 Haute Coiffeur Française Paris’e davet edilen İS-SE kuaför ve güzellik salonu işletme sahipleri İsmail-Selda Karaca’nın üyelik başvurusunda bulunduğu, yapılan incelemeler sonrasında üyeliği kabul edilen İS-SE Kuaför Eylül ayındaki yapılacak organizasyonda üyelik belgelerini tabelalarını alacaklarını bunun için çok mutlu olduklarını belirttiler.

Türkiye’den Haute Coiffeure’a 3. Salon olarak kabul edilen İS-SE Kuaför mesleğine yaptığı yatırımların hiçbir zaman boşa gitmediği yurt içi yurt dışı eğitim ve organizasyonlarına her zaman katılmaya devam edeceklerini belirtti. 

Türk bay ve bayan kuaförlerinin mesleki olarak dünya standartlarında olduklarını yurt dışında organizasyonda bunu gözlemlediklerini dile getirdiler. 

CMC CAT Türkiye ve Balkanların başkanı ve Haute Kuaför üyesi sayın Mustafa Ceylan yönetim kurulu üyeleri İsmail –Selda Karaca önümüzdeki süreçte Türkiye’de uluslar arası büyük bir organizasyon hazırlığı içerisinde olduklarını söylediler.

Yurt içi yurtdışında gerçekleştirilen organizasuyonlarda Türk bay ve bayan kuaförlerinin katılım sayısının her geçen yıl arttığını bunun gurur verici bir durum olduğunu ve bunun daha da artması için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.