Çarşamba günleri 21:00'de Manisa Medya TV'de canlı olarak yayınlanan Engin Akyüz ile konuşuYORUM bu hafta konukları ile birlikte Teleset Mobilya Akhisarsporun ilk yarısını değerlendirdi.

Eski Teknik Direktör ve Menajer Memiş Büyük, Eski Yönetici Kemal Şahin ve Eski Futbolcu Engin Erşahin'in konuk olarak katıldığı programda yönetime ve taraftara mesajlar verildi.

Akhisarspor'un 19 puan ile 12. sırada olduğunu belirten Kemal Şahin, düşme hattının 37-38 puanlarda olacağını tahmin ettiğini, 2. yarıda da en az  ilk yarıdaki gibi puan toplayacağını ve takımın süperligde devam edeceğine candan inandığını belirterek, daha fazla çalışılması gerektiğini söyledi.

Oyun anlayışımız ile ilgili fikirlerini söyleyen Memiş Büyük ise gol yollarında zayıf olduğumuzu, santrofor mevkiine, liberoya ve orta sahaya takviye oyuncuların alınması gerektiğini belirtti.

Engin Erşahin ise transferlerle ilgili konuşarak geçen yıla göre gelen oyuncuların performanslarının giden oyuncuların performanslarından daha zayıf olduğunu söyledi ve transferin şart olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Okan Buruk ile ilgili de fikirlerin belirtildiği Engin Akyüz ile konuşuYORUM'da Galatasaray maçında yaşananlardan bahsedilerek Okan Hocaya haksızlık yapıldığını, adaletli cezalar verilmediğini, haksız penaltılara maruz kaldığımızı ve inanmak istenmese de sanki hakemlerin Akhisarspor ile ilgili farklı bir tutum içerisine girdiklerinden bahsedildi.

Yönetim ile ilgili ise, yönetimin çok başarılı olduğundan ancak kamuoyu ile bir çok bilginin yönetim tarafından paylaşılmamasının doğru olmadığından, stadyum ile ilgili bilgi verilmemesinin taraftarlar arasında dedikodulara sebebiyet verildiğinden bahsedildi. Konuklar, en kısa zamanda yetkililerin bir basın toplantısı ile ne zaman maçların Akhisar'da oynanacağının kamuoyu ile paylaşılması gerekliliğine işaret ettiler.

Taraftar ile de konuşulan canlı yayında, taraftarın bugüne kadar görevini çok iyi yaptığını ve zor günlerde de tüm taraftarların takımın yanında  olacağına inancın tam olduğu herkes tarafından söylendi.