Yaptığı topuz modeli ile Akhisarlı kuaför Selda Karaca jürinin ve seyircinin büyük beğenisini ve alkış topladı. Türkiye CMC CAT ekibi ülkeler arası yarışmada Master Class Kupası aldı. CMC CAT Türkiye Milli takımında yer alan Selda Karaca, Yusuf Solak, Bekir Ertem, Emrah Güleyen, İbrahim Can, Abuzer Demir, Ömer Ağırbaş, ekibin kıyafet ve kaligrafilerini müziğini hazırlayan Türkan Ceylan, Takım Kaptanı İsmail Karaca ekibi yarışmaya hazırladı. 


Türkiye erkek berberler sorumlusu Ferdi DEREN erkek kuaförlerini stil çalışmalarını yaptı Dünya CMC CAT başkanı Antonia blancio tarafından tebrik edilen Selda Karaca İtalya’da yapılacak olan dünya kupası yarışmasına katılmaya hak kazandı. Yarışma sonrası açıklama yapan CMC CAT TÜRKİYE başkanı Mustafa Ceylan; “CMC CAT Türkiye akademisinde topuz eğitmeni olan Selda Karaca’nın ülkemize gururu yaşatıp 2. Lig kürsüsüne çıkıp bayrağımızı dalgalandırdığı İçin kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz” dedi. 

Yarışma sonrası duygularını ifade eden Selda Karaca; “Türk Kuaförlerinin Dünya ve Avrupa platformunda ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha gösterdik bende buradan tüm bay ve bayan kuaförü meslek arkadaşlarıma bu tür organizasyonlara katılıp ülkemize daha nice başarılar getireceklerine inanıyorum ve tüm meslek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum ve Kiev’deki ilgiden çok mutlu olduk çok heyecanlı 2 gün yaşadık” dedi.