Bir yıl süren El Ürünleri sergisinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde TRSM  Sorumlu Hemşiresi Özlem Ölmez, Resim Öğretmeni Gül Dalkıran, Müzik Öğretmeni Esra Bulunur, Okuma Yazma öğretmeni Şeyda Obalı, Usta Öğretici öğretmenleri Sende Orman, Ümit Avcı, Hatice Uygun görev yaptığı ve 140 kayıtlı kursiyerden 30 kursiyerin devam ettiği sergide yapılan eserler sergilendi. ATSO Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) "El Sanatları Sergisi" açılış öncesi müzik öğretmeni Esra Bulunur yönetiminde kursiyerler mini koro konseri verdi.   

Halk Eğitimi Merkezi ile ATSO Toplum Ruh Sağlığı Merkezi "El Sanatları Sergisi" açılış kurdelesini Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hv. İstihkam Albay Mehmet Şahin, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm Dr. Ayhan Korkmaz, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erol Karaca, ATSO Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, AK Parti ilçe başkan yardımcısı Cemal Gürmen CHP İlçe Başkanı Av. İsmail Fikirli ve kursiyer Nurhan Adıgüzel ile birlikte kestiler.
Açılışta konuşan Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erol Karaca;" ATSO Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizin el ürünleri sergisini bugün açacağız. Yaklaşık iki yıldır faaliyette ve çok önemli işlevler görüyor. Toplumda çok önemli bir yere sahip. Yaklaşık 140 kayıtlı hasta sayısına ulaştık. Hastalarımıza değişik zamanlarda, değişik etkinliklerle hayatın içinde yer vermeye çalışıyoruz. Onlar bu sergideki ürünleri günlerce, haftalarca çalışarak el emeği, göz nuru dökerek hazırladılar. Öğretmenlere çok teşekkür ediyorum, bu değerli çalışmada çok katkıları oldu. Katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

El Sanatları Sergisiyle ilgili bilgi paylaşan TRSM Sorumlu Hemşiresi Özlem Ölmez;" Bipolar ve şizofreni hastalarına rehabilitasyon amaçlı kurulmuş, bu hastalar günlük sosyal aktivitelerini burada tamamlıyor. İlaçları yazılıyor, hastaneye gidiş ve gelişlerini kolaylaştırıyoruz. El işi ve uğraş çalışmalarıyla gündemden uzak kalmamalarını sağlayarak kaygı yönetimi, öfke ve stres bozukluğu, anksiyete tarzında bilişsel eğitimler veriyoruz. Yemek yapamayan hastalarımız için mutfak eğitimleri var. Sinema ve okuma saatlerimiz var. Bir insan günlük olarak neler yapıyorsa onları yapıyoruz" dedi.