Akhisar’ın kırsal mahallerde 2 bin nüfusu ile en büyük mahallelerinden Selçikli Mahallesini ortadan ikiye bölen dere yılladır taşkın ve kirlilik bakımından mahalle sakinlerinin kanayan yarası olmuştu. 

Yıllar yılı gelen iktidarlar ve siyasi parti mensupları söz verdikleri halde ıslahı yapamadığını ifade eden Mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kesen'den alınan bilgilere göre AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir siyasi çalışmalar sırasında söz vermiş ve Ankara’ya gidince çalışmalara başlamış, DSİ Bölge Müdürünü mahalleye getirmiş ve yerinde yapılan incelemeler neticesinde bölge müdürü çalışmanın zor olacağını söyledi.

Aydemir, bakanlıkta yaptığı çalışmalarla çok zor olan bu işin üstesinden gelmiş ve Akhisar’a yaptığı hizmetlere birini daha eklediğini kaydeden Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kesen'den alınan bilgiye göre “iş "U" beton biçiminde yapılmıştır. Korkulukları yapılan beton imalat bitme aşamasındadır. Altyapı yenileme çalışmalarının bitiminden sonra mahalle tamamen kötü koku ve kirlilikten kurtulacaktır.

İnşaat yapımında incelemeye gelen Milletvekilimiz mahalle halkına selamlarını iletmiş ve Akhisar’ımıza hizmetlerin devam edeceğini ifade etmiştir. Muhtar öncülüğünde mahalleden bir heyet Ankara’ya giderek AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'e teşekkürlerini sunmuşlardır” dedi.
(BG)