Akhisar Pazarcılar Odası ve Akhisar Lokantacılar, Köfteciler ve Tatlıcılar Esnaf Odası başkanları Zabıta Haftası dolayısıyla Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret etti.

Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral ve Akhisar Lokantacılar, Köfteciler ve Tatlıcılar Esnaf Odası Pınar Güney, günün anısına Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Karabacak’a çiçek takdim etti. Akhisar Lokantacılar, Köfteciler ve Tatlıcılar Esnaf Odası Pınar Güney “Zabıta Haftasını kutlamak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdik. İlçemizde zor koşullar altında hizmet veren, vermeye devam eden zabıtalarımıza teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dedi. 

Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral ise, “ilçe belediyelerimiz bünyesinde görev yapan zabıta teşkilatımız vatandaşlarımızın huzur ve refahı için mesai mefhumu gözetmeksizin gece-gündüz demeden özveriyle çalışıyor. Yaşanılabilir bir Akhisar için ilimizde canla başla görev yapan tüm zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.