Manisa Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) başkanı Mehmet Reşit Ürper ve yönetim kurulu üyeleri Abdullah Tekin, Ahmet Öztürk, Mehmet Ali Ok, Kadir Akgün, Melih Sevil, Mustafa Songur, Süleyman Gülcanan, Macit Tepeköylü ve Serkan Gerginbaş ile Eylül ayı içersinde Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Park içinde (Gülbeyaz Yüzme Havuz arkası-Drag Pisti yanı) açılışı yapılan Sevgi Çocukları Down Cafeyi ziyaret etti.

MÜSİAD başkanı Mehmet Reşit Ürper ve yönetim kurulu üyelerini Akhisar Sevgi Çocukları Derneği yönetim kurulu üyeleri Mehmet Saygı, Mustafa Bayraktar ve Kenan Molla karşıladı.
 Sevgi Çocukları Down Cafe ile MÜSİAD başkanı Mehmet Reşit Ürper ve yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Akhisar Sevgi Çocukları Derneği yönetim kurulu üyeleri Mehmet Saygı;" Bu mekanı Akhisarlı iş adamının bağışı ile biz burasını teslim aldık. Akhisarlı hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile bu konuma getirdiğimiz Down Cafe'nin birinci amacı Down Sendromlu kardeşlerimizin eğitimlerine destek olup toplum ile kaynaşmalarını ve sosyalleşmelerini sağlamaktır. İkinci amacı Akhisar Sevgi Çocukları derneğine maddi destek sağlamak. Bu mekan Akhisarlı duyarlı kardeşlerimiz sayesinde amacına en kısa zamanda hedeflediğimiz yerlere gelecektir" dedi. 

Ziyarette konuşan MÜSİAD başkanı Mehmet Reşit Ürper;" Çok güzel bir işe el atmışsınız. Toplumda sizler gibi gönüllü kuruluşlarda hizmet eden arkadaşlarımızı takdirle karşılıyor ve sizlere teşekkür ediyoruz. Sizlere destek olmak bizlerin toplum borcudur. Manisa MÜSİAD olarak bizlerde gereken desteği en kısa zamanda sizlere ulaştıracağız" dedi.