Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Odasının bin kişilik helva hayrına Akhisar Belediye başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Gaziler Dernek başkanı Suat Taryan, Siyasi parti ilçe başkanları, Ticaret Borsası başkanı Alper Alhat, ünlü Televizyon programcısı Ayhan Sicimoğlu, Esnaf Oda başkanları vatandaşlar katıldı.

Basına açıklama yapan Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Odası Başkanı Pınar Güney;" 18 Mart 1915 sadece askeri ve siyasi bir başarı değil aynı zamanda söz konusu vatan toprağı olduğunda Türk milletinin azminin fedakarlığının ve cesaretinin de öyküsüdür. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımızı bildiriyoruz. Aynı zamanda bütün üyelerimin ve davetlilerin mübarek üç ayların başlangıcını ve devamındaki regaip kandilini şimdiden kutlamış olayım. İnşallah Akhisar’da bu görevi layıkıyla yerine getiren gazilerimizi ve şehit ailelerimizi temsil eden başta Gaziler Derneği Başkanı Suat Taryan ve yönetim kurulu ve aileleri olmak üzere milletimize ve devletimize hizmet eden herkese teşekkür ederim.

Gaziler Dernek başkanı Suat Taryan;" Çanakkale Zaferi yıl dönümü dolayısıyla Lokantacılar başkanı Pınar Güney Hanım’a teşekkür ederiz, helvasının hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" dedi.