Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav sezonunda mücadele eden TM Akhisarspor-Antalyaspor bugün saat 16.00'da Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda oynanacak olan 19. hafta müsabakası öncesinde Akigo’lu taraftarlardan örnek davranış. TM Akhisarspor’un göğüs sponsoru Türkiye’nin Köftecisi olan Akhisarlı Köfteci Ramiz, Antalya'dan sabaha karşı Akhisar’a gelen yaklaşık bin kişilik Antalyaspor taraftarlarına Misak-ı Milli Ali Şefik ortaokulu bahçesinde pideli Ramiz Köfte ve ayran ikram edildi ve yine Akhisar’da kardeşlik mesajları verildi. Akigolar, iki günden buyana Misak-ı Milli Ali Şefik ortaokulu bahçesinde çok büyük bir pankart yazdılar. Bu pankartı karşılaşma öncesi “Hasretinle Yandı Gönlüm” yazılı pankartı açacaklar.  

Antalya Taraftarları Tribün lideri Metin Çelik;” Daha önce biz Akhisar’la oynadığımız karşılaşmada yağmurla gelen dostluk ve kardeşlik başladı. Bu gün onun devamı var ve çok güzel bir ortam var. Sağ olsunlar bizi çok iyi karşıladılar. Bizde Akhisarlıları Antalya’da çok iyi karşılamak istiyoruz. Akhisar şehri, Akhisar halkı güzel ve delikanlı insanlar. Biz Antalyalılar olarak çok seviyoruz. Bu yaptıkları güzel organizasyon için Akigolu kardeşlerimize ve Türkiye’nin Köftecisi “Köfteci Ramiz”e teşekkür ediyoruz” dedi. 

Antalya Taraftarları Tribün lideri;” Hasan Koca;” Akhisar’la yağmurla gelen dostluk var. Akhisarlı Akigoların yaptıkları bu güzel dostluk ve organizasyondan çok mutlu olduk ve hepsine çok teşekkür ediyorum. Aynı dostlukları Antalya’da bizde yapıyoruz. Bu kardeşlik ömür boyu sürecek. Bu dostluğa kimse gölge düşüremeyecek. İnşallah onlarda Akhisarspor taraftarları olarak Akhisarspor olarak hak ettikleri yere gelirler. Buradan bir kez daha Akigolara ve Türkiye’nin köftecisi olan Köfteci Ramiz’e tüm Antalyalı taraftarlar olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Akigolar tribün lideri Yalçın Utçu (TATÜ), “Antalyalı kardeşlerimizi elimizden geldiği kadar en iyi şekilde misafir etmeye çalışıyoruz. Her iki takım açısından da zorlu bir maç. İyi bir maç olacak, kazanan dostluk olacak. Yağmurda başlayan dostluğumuz bu bahar gününde devam ediyor. Antalya’dan gelen yaklaşık bin kişilik taraftarlara Misak-ı Milli Ali Şefik ortaokulu bahçesinde pideli Ramiz Köfte ve ayran ikram edildi. Bizde yanımızda olan Türkiye’nin Köftecisi olan Akhisarlı Köfteci Ramiz ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.