Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Derneğinin seçimli olağan genel kurulu 22 Aralık Cuma akşamı dernek lokalinde gerçekleştirildi. 33 üyeden 32 üyenin katıldığı olağan genel kurulda Hasan Kirazoğlu 6.cı kez başkan seçilerek güven tazeledi.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Derneği olağan genel kurulu Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Divan başkanlığına Hüseyin Çetin, Başkan yardımcılığına İsmail Çetin, Katip üyeliğe Erman Alkın seçildi. 

Seçimli Genel kurulun Faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporlarını Hüsnü Erer okudu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Hasan Kirazoğlu, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Kirazoğlu;” Ege bilgesinde ilk ve tek olan göz kanalı temizleme cihazı, solunum cihazı hastanemize kazandırdık. Eski ve bozuk olan solunum cihazını bakımını yaptırarak hastanemize kazandırdık. 10 adet koltuk takımı alarak hastanemize hediye ettik. 2018 yılında da hastane odaların da eksik olan buzdolaplarını alarak tamamlayacağız diyerek üyelere teşekkür etti.

Gecede konuşan Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yöneticisi/Başhekimi Op. Dr. Erol Karaca;” Kamu bürokrasisinde bazen tıkanmalar oluyor, o anlarda dernek başkanımız yanımızda oluyor. Göz kanalı temizleme cihazı ve solunum cihazı hastanemize iki gün içersinde hastanemize kazandırdı. Hastanemizde birçok vatandaşımızın hizmetine sundular. Hastane olarak dernek başkanımız  Hasan Kirazoğlu ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Yönetim kurulunun ibrasının ardından tek liste halinde yapılan seçimde Yönetim Kurulu Hasan Kirazoğlu Başkanlığında Ayhan Ata, Şerafettin Alkın, Kenan Molla, Ali Velestin, Denetim Kurulu Hüsnü Erer, Lütfü Solhan ve Hanif Akçagedik’ten oluştu.
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Derneği Başkanı Hasan Kirazoğlu, daha sonra seçimli olağan genel kurula katılan tüm üye ve misafirlere Zeytinliova yolu üzerindeki Zeytinli Bahçe Restaurant’ta akşam yemeği verdi.