Akhisar TOBB Kadın Girişimciler ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasındaki iş birliği kapsamında Akhisar’da finansal okuryazarlık eğitimi düzenlendi.

TEB Aile Akademisi ile toplumun finansal okuryazarlık seviyesini yükseltmek ve tasarruf bilincini geliştirmek için 2012 yılından bu yana Türkiye’nin bu alandaki en kapsamlı sosyal sorumluluk projesini yürüten TEB, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Akhisar Temsilciliği ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Akhisar’daki Efendi mahallesi sakinlerine finansal okuryazarlık eğitimi verdi. TEB ve Akhisar TOBB Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğiyle başlatılan “Kadın Girişimciler Aile Akademisi” projesi kapsamında 7 ay boyunca Akhisar’da 1000 mahalle sakinine finansal okuryazarlık eğitimi verilecek.

14.12.2017 tarihinde Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen “Finansal Okuryazarlık ve Sağlığımı Yönetebiliyorum” eğitimi Efendi Mahallesi sakinleri ile gerçekleşti. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu  Akhisar Temsilcisi Nefise Şükran Füzün, “Eğitimlerimiz 14 hafta boyunca sürecek. Muhtarlar Derneği ile yaptığımız işbirliği sonucu bugün burada Efendi Mahallesi sakinlerimiz ile birlikteyiz. Efendi Mahallesi Muhtarımız Sayın Halil Ay’a duyarlılığı için çok teşekkür ediyoruz. Eğitimlerimize katılmak  için sosyal medya hesabımızdan bizimle iletişime geçmenizi rica ediyorum” dedi. TEB Aile Akademisi Eğitmeni Berna Özhan tarafından finansal okuryazarlık ve Dr. Halil İbrahim Dilek tarafından "Gelir Gider dengesi sağlığımızda dengeler" konulu eğitim  verildi.