Geçtiğimiz günlerde Hakkari’nin Çukurca İlçesinde teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan Akhisarlı gazi 30 yaşındaki Uzman Çavuş Ali Coşkun baba evine getirildi. Atılan el bombasının ardından sağ bileğinden yaralanan ve tedavi altına alınan Ali Coşkun’u baba evinde istirahat ediyor.

Akhisar merkez Efendi Mahallesi 272 sokak 189 numaralı evinde istirahat eden gazi uzman çavuş Ali Coşkun’u, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak ziyaret etti. 

Babası Ramazan Coşkun ve akrabaları tarafından karşılanan Belediye Başkanı Salih Hızlı, gazi uzman çavuş Ali Coşkun’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzur ve refahı için mücadele eden kahraman güvenlik güçlerine yapılan saldırıları şiddetle kınadığını ifade ederek, “Cennet vatanımıza göz diken iç ve dış düşmanlara karşı canını feda eden aziz şehitlerimiz ve uzuvlarının bir kısmını kaybeden kahraman gazilerimiz sayesinde bugün rahat bir şekilde yaşıyoruz. Gazi ve şehitlerimiz ülkemizin sigortasıdır. Eli öpülesi anaların besleyip büyüttüğü, tırnağına bile zarar gelmesine kıyamadığı, canından can kattığı, ciğerparelerini vatanına kurban adadığı yiğitlerimiz ülkemizin göz bebeğidir. İşte bu yiğitlerin bir parçası olan hemşerim Ali Coşkun kardeşimi de alnından öpüyorum. Ali Coşkun kardeşimin nezdinde bütün aziz şehitlerimizi şükranla yad ederek kahraman gazilerimize Allah’tan acil şifalar dilerim” dedi.

Irak sınırında yaşadıkları saldırıyı ucuz atlattıklarını ifade eden yaralı asker uzman çavuş Ali Coşkun, “çıktığımız bölge çok zorlu bir yerleşim merkeziydi ve tehlikeli bir bölge olduğunun da bilincindeydik. Akşam saat 20.30 gibi çıktık, sabah saat 06.00 gibi hava aydınlandığında bölgeye vardık. Burada düştüğümüz yorgunluktan istifade eden teröristler bize saldırdı. Kuzey Irak sınırındaki Baştepe bölgesinde önce bir çatışmaya girdik, birkaç tanesi kaçtı. Daha sonra dönüşe geçerken tekrar saldırdılar. Teröristlerin bir tanesini vurduk, biz ise 3 yaralı verdik. Atılan bir el bombasından dolayı benimle birlikte toplam 3 yaralı verdik ama Allah’a şükür hepimizin durumları çok çok iyiye gidiyor. Kendimi çok özel ve değerli hissettim herkes geliyor, bugün çağırsalar yine hiç durmadan giderim” dedi.