Akhisar ticaret ve sanayi odası başkan adayı Erol Boşnak ve ekibi seçimleri yapılmış olan odaları ziyaret ederek başkanları ve yönetimlerini tebrik edip başarılarının devamını diledi.

İlk olarak Akhisar Şoförler odası başkanı Halil İbrahim Doğan ,Pazarcılar odası başkanı Mustafa Güral ve son olarak Bakallar odası başkanı Zafer Kara'yı ziyaret ettiler.Samimiyet içerisinde geçen ziyaretlerde ortak konu yine Akhisar'dı.

Her zaman olduğu gibi yine ortak konuları Akhisar ve Akhisar'da neler yapılabileceğiydi. Oda başkanları tabiî ki ortak sorusu seçim çalışmaları nasıl gidiyor oldu.

Erol Boşnak; seçim tarihinin ertelenmesinin hiç bir şekilde motivasyonlarını düşürmediğini aynı tempo ve aynı heyecan ile çalıştıklarını söyledi. 8.Nisanda yapılacak olan seçimlere ekibimiz ile birlikte hazırız  ve tek hedefimiz Akhisar için  hep birlikte  güzel şeyler yapmak ve  hizmet çıtasını biraz daha yükseltmek  için "YÖNETİME TALİBİZ DEDİ" Sizleri gerçekten canı yürekten kutluyorum her biriniz Akhisar ve odalarınıza olumlu katkılar sağlamışsınız ki yine başkan olarak sizleri seçtiler.Her zaman başarılarınızın devamını diliyorum.inşallah bizlerde seçimi kazandığımız zaman her birlik olup Akhisar'ımız için çok güzel işlere imza atarız dedi.

Halil İbrahim Doğan ; Ziyaretinizden son derece memnun oldum inşallah sizlerde seçimde başarıyı yakaladığınızda bizler de yönetim kurulumuz ile birlikte sizlere tebrik ziyaretinde bulunuruz dedi.Sohbet esnasında Başkan Doğan Akhisarspor ile ilgili gelişmelerden bahsederek  stadımızın Akhisar için hayırlısı olmasını diledi.Yıllardır başarısının sırrının ne olduğu  sorulduğunda başkan  Doğan ,işin sırrı çok çalışmak çok çalışmak dedi.Ben her zaman üyelerimin çıkarlarını düşünerek hareket ettim  her konuda yanlarında olup destek verdim,onlarda beni tekrar seçerek memnuniyetlerini göstermiş oldular dedi. 

Pazarcılar odası Başkanı Mustafa Güral  Yapılan görüşmelerde Başkan Mustafa Güral pazarcılar odası  üyeleri ile ilgili çalışmaları konusunda bilgi verip.. Ve gelecekten umutlu olduğunu ifade etti.A.T.S.O. nun büyük sinema’nın olduğu yerde vakıflardan kiraladığı yerdeki binaların Eylül ayında seçim öncesi yıkıldığını ve hali hazırda hiçbir şey yapılmadığını dile getiren Güral  bu konu hakkında  A.T.S.O.başkan adayı  BOŞNAK’tan bilgi istedi.

Erol BOŞNAK; Bu yer yaklaşık 2 yıl önce odanın gündemine geldi. İlk geldiğinde 49 yıllı kiralama ve  bodrum, artı zemin artı iki kat ve 5,000,000,00TL.Yatırım bedeli ifade edilmişti. Âmâ süreç içerisinde kiralama, 24 yıl, ve bodrum artı zemin, artı tek kata düşürülmüştür. Şu an Yönetimin bizlere verdiği bilgiye göre Kaplaner diye bir İstanbul firmasına 6,270,000,00TL artı KDV yani yaklaşık 7,398,600,00 TL bedelle verilmiş.Şu an odamızın buna 3,000,000,00 TL. Ayıracak parası var. Geri kalan Yaklaşık 4,500,000,  TL kaynağın nasıl karşılanacağı Herhalde yönetim tarafından açıklanır. Endişem bu rakamların odanın gelecek yıllarını ekonomik anlamda sıkıntıya düşürmesidir.

Zafer Kara ; Erol Boşnak ve ekibine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti ve sizlere de   seçiminizde  canı yürekten başarılar diliyorum dedi.Başkan Kara sizlerin seçim çalışmalarını yakından takip ediyorum gerçekten çok güzel bir fotoğraf çiziyorsunuz.Kadronuz  çok genç dinamik ve tecrübeli insanlar ile dolu.Seçim çalışmalarında birebir ziyaretler çok önemli ve sizler bu havayı çok güzel yakaladınız ve yansıttınız.Atalarımızın dediği gibi  "Ne ekerseniz onu biçersiniz" ziyaretler çok büyük önem taşıyor ve insanlar önemsendiğini hissetmek istiyor.Ben her zaman üyelerimi ziyaret eder evlerinde sofralarına misafir olur,iş yerlerinde mutlaka bir acı kahvelerini içerim. Bunun oy almaktan ziyade dost kazandırdığına yürekten inanıyorum.Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum dedi.