“İftar Yemeğinde açılış konuşmasını Eğitim Bir-Sen ilçe temsilcisi Süleyman Erdem Yaptı.

Süleyman Erdem;  Akhisarımızda ve Türkiye’nin neredeyse tamamında yetkiyi ele alarak Anadolu’nun mayası,birlik beraberliğin ve kardeşliğin teminatı olduk.Sendikacılığı köhne zihniyetlerin sopası,korsan gemilerin limanı,devletin ileri karakolu olmaktan çıkaran kadroyuz.Milletin arabası,esnafın camı,kaldırımın taşı ile sorunu olan vandalist yaklaşımlardan kurtaran kitleyiz.Sendikacılığı adalet,hakikat ve erdem arayışı olarak görenleriz bizler.Dünyada tüm büyükler ve büyük olduğunu iddia edenler statükodan yana tavır alırlar.Ama biz Türkiye’nin en büyük sendikası olarak statükoyla,vesayetle mücadele ederek değişimden yana tavır alanlarız.Gelir dağılımında adaleti önemseyen;mağdurun mazlumun hakkını korumayı benimseyen;Gözyaşı ve alınterinin renginin her yerde aynı olduğu gerçeği ile hiç kimsenin,rengine,diline,dinine,şekline,milletine,mezhebine ve meşrebine  bakmadan herkesi önemseyen herkesi kucaklayan kitleyiz.Sürekli darbe ve müdahalelerle ideal bir tehdit içerisinde bir türlü kendisini bulmasına müsaade edilmeyen milletimizin,toplumumuzun ve kamunun vicdanıyız bizler. Sendikacılığı kavga zemininden çıkararak ya ordansın,ya burdan anlayışına itiraz ederek hepimiz biriz,birlikte  bir gemide yolculuk eden gönül dostlarıyız;Bindiğimiz gemi batarsa hepimiz batarız anlayışıyla  sendikacılığı hizmet ve rekabet sendikacılığına geçirenleriz bizler. İyiliğe motor, kötülüğe firen olanların iz düşümüyüz bizler.


Bizler Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliği olarak durmayacağız, sendikamızın ilkeleri doğrultusunda siz değerli üyelerimize,milletimize,ülkemize,gönül coğrafyalarımıza hizmet etmek için her türlü çalışmaları sizlerden aldığımız güç ve kuvvetle yapmak için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz.Çünkü bir derdimiz var,bir iddiamız var,bir davamız var.Mademki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN dava sancağı Memur-Sen’dedir dedi .Bizler bu dava sancağını en yükseğe taşıyacağız hep birlikte.
Önümüzde çok kısa bir süre sonra çok kritik bir seçim var.


27 Mayıs,12 Mart,12 Eylül,28 Şubat,27 Nisan yeniden olsun diye iç geçirenlere ; Halktan alamadıkları yetkiyi sokaklardan devşirmeye çalışanlara;mahşeri cümbüşcülere teşkilatımızın her bir ferdi nasıl cevap vereceğini çok iyi biliyor.Ve Allah’ın izniyle de milletimizden ,ülkemizden yana,mazlumlardan yana,mağdurlardan yana tavrımızı bir kez daha net olarak ortaya koyacak ve 24 Haziran’da kaos bekleyenlere istiklal,istikrar ve istikbal diyerek tokat gibi cevabı vereceğiz hep birlikte.


Akhisarımızda sendikamızın bu günlere gelmesinde emeği geçen ve  yetkinin perçinlenmesinde emeği bulunan; sendikamızın eskimez başkanlarına, yönetimlerine,delegelerine,okul-kurum temsilcisi arkadaşlarıma, çok kıymetli üyelerimize değerli eğitim çalışanı arkadaşlarımıza ve tabiî ki Sendikada birlikte yol yürüdüğüm bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen kıymetli dava arkadaşlarım Yönetim Kurulum ve Bayanlar Komisyonumuzdaki kıymetli arkadaşlarıma teşekkürü bir borç olarak biliyorum.Allah sizlerden razı olsun.
Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayının bu güzel akşamında yoğun seçim çalışmaları esnasında bizleri yalnız bırakmayan ve sendika olarak desteklerini daima yanımızda hissettiğimiz çok kıymetli KİT Komisyon Başkanımız Ak Parti Manisa Milletvekilimiz Uğur AYDEMİR’e ve AK Parti İlçe Teşkilatına; bizleri kırmayıp uzak yakın demeden iftar  programımıza katılan İl Başkanlarımızdan üyelerimize kadar teşkilatlarımızın her bir ferdine, bizleri onurlandıran tüm  misafirlerimize teşekkür ediyor;sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Sağolun varolun.  Allah’a emenet olun.

İftar yemeğine Ak Parti İlçe başkanı İbrahim Sayın ve yönetim kurulu üyeleri, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fevzi Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay ve çok sayıda davetli katıldı. (E.D – H.Ş)