MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Doğuca Mahallesi’nde bulunan hidrofor tesisini yenileyerek vatandaşlara daha kesintisiz ve basınçlı su temini sağladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalıların kesintisiz ve yeterli içme suyu tüketmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Doğuca Mahallesi’nde yer alan hidrofor tesisinde bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Elektrik, Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı bünyesinde tesisin hidrofor kazanı ve elektrik panosu yenilendi. Ayrıca tesisin iç ve dış cephe boyamaları da MASKİ ekipleri tarafından yapılarak, daha sağlıklı ve temiz bir görünüme kavuşturuldu. Tesiste yapılan iyileştirme çalışmaları sayesinde Doğuca mahalle sakinlerine yeterli basınca sahip içme suyu ulaştırılması sağlandı. 

“Yatırımlar vatandaşın iyiliği için yapılıyor”

Doğuca Mahalle Muhtarı Önder Demirbaş, “Mahallemizin hidrofor tesisi MASKİ tarafından yenilendi. Gayet güzel oldu. Herhangi bir sıkıntımız yok. Tüm katlarımıza suyumuz ulaşıyor. Tüm bu yatırımlar vatandaşın iyiliği için yapılıyor sonuçta. Çalışmalardan memnunuz. Yapılan hizmetler için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” diye konuştu.