Akhisar’da BF Saatçioğlu Butik Natural ile Hürrems Güzellik Merkezi tarafından organize edilen “Damla Damla Güzellik” programı Down Cafe’de düzenlendi.

Diyetisyen Betül Anamas’ın sağlık ve güzellik ipuçlarını paylaştığı programda tıbbi aromatik bitkilerden elde edilen yağlar güzellik uzmanlarından tüyolar paylaşıldı. Etkinlikten elde edilen gelir ise Down Cafe yararına bağışlandı.

Beslenme ve güzellik sırlarından bahseden Diyetisyen Betül Anamas; “Gün içinde tüketilen her besinin içerisinde ki besin öğeleri güzelliğe katkıda bulunur. Daha genç, güzel ve sağlıklı olabilmek için yeterli ve dengeli beslenmek çok önemlidir. Bununla birlikte eğer eksiklik varsa gıda takviyeleri alınabilir. Aynı zamanda beslenmenin yanında düzenli uyku ve sporda gereklidir” dedi.

Organizasyonu gerçekleştiren Hürrems Güzellik Merkezi sahibi N. Şükran Füzün; “Projeyi BF Saatçioğlu Butik Natural ile birlikte organize ettik. İlerleyen sürecinde Gülay Hanım’ın çiftliği de bize destek oldu. Böylece tam bir kadın girişimci projesi oluştu. Sonra dedik ki emek değerlensin taçlansın, bu çerçevede projeyi biletli hale getirdik. Sağ olsun konuğumuz diyetisyen Betül Anamas’ta çok destek oldu. Bu projelerimizin sonuncusu değil ilki, bu kez Down Cafe yararına yapıldı, diğerlerini başka bir engelli kuruluşu yararına yapılacak. Böylelikle toplumsal birlikteliği hedefliyoruz.” Dedi.