AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Kasım Cuma günü Manisa'ya geleceğini açıkladı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Kasım Cuma günü Manisa'ya geleceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manisa'da toplu açılış törenine katılacağını ifade eden Baybatur, "Cumhurbaşkanımız Cuma günü Manisa'da olacak. Nasipse kendisini Manisa olarak en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.

SPOR TOTO AKHİSAR BELEDİYE STADYUMU AÇILACAK MI?

Öte yandan inşaat yapımı tamamlanan Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunun çevre düzenlemesi hızlandı. Cumhurbaşkanı ziyaretinde açılışın olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Programa alınması ihtimalinden dolayı stadyum çevresinde Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmaları hızlandırdı.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, “şuanda program belli değil, henüz netleşmedi. İçeriği ile ilgili çalışmalar devam ediyor, Stadyum açılışı içerisinde dahil olacak mı olmayacak mı  tam bilmiyoruz” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise şuanda herhangi bir net bilginin olmadığını netleşen bir programın olmadığını ifade etti.

Reşat Bey Mahallesi 167 sokak üzerinde bulunan stadyum inşaatı çevresinde hummalı çalışmanın devam ettiği ve gece ise tüm ışıklandırmaların yanarak yine çalışmaların devam edeceği bildirildi.
(KM)