Türkiye’nin en büyük Motosiklet Kulübü olan, Türk Chopper Motosiklet Manisa Kulübü (TCMK) Başkanı Erten Şentürk ve yelekli Chopper pilotları, yaklaşık bir önce Yaklaşık 1 ay önce Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Park içinde (Gülbeyaz Yüzme Havuz arkası-Drag Pisti yanı) bulunan Sevgi Çocukları Down Cafe'yi ziyaret ettiler. 

Sevgi Çocukları Down Cafe'yi ziyarete gelen Türk Chopper Motosiklet Manisa Kulübü, Başkanı Erten Şentürk ve yelekli Chopper pilotlarını, Akhisar Sevgi Çocukları Derneği yönetim kurulu üyeleri Mustafa Bayraktar, Mehmet Saygı, Semih Gürmen, Kenan Molla, Kurum Müdürü Nuray Bayraktar, öğrenciler  Bekir Akmeşe, Engin Ezik, Deniz Atar, Avni İşcan ve Öğretmenler karşıladı.

Türk Chopper Motosiklet Manisa Kulübü, Başkanı Erten Şentürk, Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Kurum Müdürü Nuray Bayraktar’a çiçek ve Sevgi Çocukları Down Cafe’nin başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi. 

Ziyarette Türk Chopper Manisa Kulübü çalışmaları hakkında bilgi veren TCMK Başkanı Erten Şentürk;” Motosiklet kültürünü ve bu konudaki örnek davranışlarını topluma kazandırmak, emniyetli, kask takarak ve kurallara uyulmasını sağlanmasına yardımcı olmak olduğunu söyledi. Erten Şentürk;” Türk Chopper Motor Kulübü olarak misyonumuz“Sevgi, Saygı ve Sadakat” ile tüm üyeleri kucaklamak.Ayrıca güvenli sürüş ekipmanlarıyla toplumda farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Kurum Müdürü Nuray Bayraktar;” Bu geceki ziyaret organizasyonunu sağlayan Altın Makas Berber salonu sahibi Akhisarlı Erkin Bayraktar’a, Türk Chopper Manisa Motosiklet Kulübü Başkanı Erten Şentürk ve yelekli Chopper pilotlarına Sevgi Çocukları Down Cafe’yi ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Sevgi Çocukları Down Cafe’yi ziyaret eden Türk Chopper Motosiklet Manisa Kulübü, Başkanı Erten Şentürk ve yelekli Chopper pilotları, Sevgi Çocukları Derneği öğrencilerinin yaptığı anahtarlık, kapı süsleri ve el işlerinden oluşan hediyeliklerden alışveriş yaptıktan sonra toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler.