Akhisar Balıkesirliler Derneği seçimli genel kurul toplantısı dernek binasında gerçekleşti. Tek liste ile başlayan seçimlerde ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Seçime Şaban Taşkıran ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tek liste ile gidildi ve Şaban Taşkıran güven tazeledi. 

Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde örf, adet, gelenek ve göreneklere göre yaşamak ve bunu gelecek nesillere taşımak istediklerine vurgu yapan Şaban Taşkıran, bu amaçla derneği hizmet verdiğini ifade etti.

Balıkesirliler Derneğinin Olağan genel kurul seçiminde yönetim kurulu şu şekilde oluştu.

Yönetim Kurulu Asil; Şaban Taşkıran, Latif Çakmak, Abdullah Leylek, Mustafa Dağlar, Mehmet Candar, Ahmet Aydın, İsmail Başkurt, Mevlüt Mercan, Recep Başaran, Cemil Gündüz, Yönetim Kurulu Yedek: Mustafa Korkmaz, Celal Kocaman, Yusuf Altınöz, İsa Çakırca, Muhammet Fazlak, Niyazi Köse, Mevlüt Avcu, Mehmet Avcı ve Mustafa Keskin Denetim kurulu asil ; Bayram Çelik, Erol Gümüş, Muzaffer Ektik Denetim Kurulu Yedek ; Sedat Altınel, İbrahim Mercan ve Meehmet Demir oldu. 

Seçimlerden sonra görev dağılımını da yapan yeni yönetimde Başkan Şaban Taşkıran ,Başlkan yardımcıları Latif Çakmak, Abdullah Leylek, Mustafa Dağlar, Mehmet Candar, Muhasip Ahmet Aydın, Sekreter İsmail Başkurt, asil üyeliğe Recep Başaran, Cemil Gündüz seçildi. 

Yeni yönetim kurulu başkanlığa seçilen Şaban Taşkıran  yönetimine başarılar dileyerek tebrik etti.