Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz yaptığı yazılı Basın açıklaması ile  "Dünya çalışan gazeteciler günü nü" kutladı.

Yılmaz yaptığı basın açıklamasında "Dünya artık çok küçüldü, bir bilgisayara ve hatta bir cep telefonuna sığacak kadar küçüldü. Hal böyle olunca insanların bilgiye ulaşması da o derece kolaylaştı. Artık her bilgi bizlere bir tuş kadar yakın.  Dünyanın bu hale gelmesinde bilim adamlarının, mühendislerin ne kadar olumlu katkıları varsa, gazetecilerin de aynı oranda katkısı var. Çünkü sizler çalışan gazeteciler olarak yerelde ve genelde meydana gelen değişim ve gelişimleri anında kamuoyuna duyurarak insanların bunlardan haberdar olmasını sağlıyorsunuz " dedi.

Yılmaz açıklamasının devamında, çalışan gazetecilerin yaşadıkları zorlukların ve maruz kaldıkları olumsuz davranışların çalışma azimlerinden bir şey kaybettirmediğini bildirerek, olumsuzlukların  yok olmasını dilerken " Gösterdiğiniz özverili çalışma için tüm çalışan gazetecilere teşekkür ediyor ve çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum" dedi.