Boşnak, 1.grup  meclis üyesi adayı Ercan Gök 4.grup meclis üyesi adayı Soner Atak , 6.grup meclis üyesi adayı Özkan Kalın, 7.grup Aydoğan Şirin,Önay Alp ve Hüseyin Koçoğlu  8.grup Hüseyin Uslu  ve 10. grup meclis üyesi adayı Umut Altaş ile birlikte AK Parti Manisa Milletvekili KİT Komisyon Başkanı Uğur Aydemiri ziyaret ederek seçimi sürecini değerlendirip projelerinden bahsettiler.

Erol Boşnak; Bildiğiniz üzere bir seçim arifesindeyiz.Ekibim ile birlikte tüm oda başkanlarını,sivil toplum kuruluşlarını Sn.Kaymakamımızı Sn. Belediye başkanımzı ziyaretlerde bulunduk.Son ziyeretimizi de Akhisarımızı en iyi şekilde temsil eden Milletvekilimiz olarak sizide ziyaret etmek istedik. Yoğun temponuzda bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.Öncelikle size niçin aday olduğumuz hakkında bilgi vermek istiyorum.Atso en büyük sivil toplum örgütlerinden biridir.Fakat son dönemlerde Atsonun  gerektiği kadar aktif olmadığını,verilen sözlerin yerine getirilmediğini,başkan ve yönetim kurulunun ulaşılabilir olmadığının farkına varmış bulunmaktayız.Bu kanılara tabiki tek başımıza varmış değiliz.Üyeler ile yaptığımız görüşmeler neticesinde herkesin ortak fikrininde  bu olduğunu  belirtmek isterim. Bu makamlar basamak değildir.Üyelere karşı sorumluluklarımız var ama her şeyden önce Akhisar halkına karşı sorumluluklarımız var.Hizmet verilmeyen bir kurumun koltuğunda kimsenin oturmaya hakkı yoktur.Ben 19 yıldır Atso meclisi içinde görev almaktayım.İşim ve yaşantım gereği her zaman Akhisar’dayım ve her daim ulaşılabilir konumdayım. Biz gerçekten üretmek ve çalışmak için bu göreve talibiz.Nasip olursa biz bu göreve laik görülürsek bundan sonra bir ayağımız Ankara da olacak ve sizi çok sık projelerimiz için rahatsız edeceğiz dedi.Meclis üyelerini tanıtarak projelerinden bahsetti.

AK Parti Manisa Milletvekili KİT Komisyon Başkanı Uğur Aydemir; “Biliyorsunuz Akhisar’dan geçen demiryolunun artık dışarıya çıkarılmasının gününü hep birlikte bekliyoruz.Artık her şey tamamlandı en kısa zamanda yeni uygulamaya geçilecektir.Bu projenin  sadece Akhisar’da uyugulandığını bir kez daha söylemek istiyorum. Stadyum ne zaman bitecek diye soruluyordu, hamd olsun stadyumumuzda bitti, hep birlikte burada maçlarımızı izliyoruz. Çevreyolunun Gölmarmara tarafı bitmişti, şimdi de İstanbul yolu tarafında da çalışmalar devam ediyor. Müteahhit ile konuştuk, eğer bir aksilik olmazsa , Ekim ayı veya Kasım ayında bu çevre yolunu bitireceğiz. İhtisas Organize Sanayi Bölgemizi Akhisar’ımıza kazandırdık. Diş Hastanemizi bitirdik, Sigara Fabrikasının içerisinde Üniversite alanının yanında 100 dönümlük alanı sağlık alanı olarak ayırdık. Akhisar her şeyin en iyisine layık, Manisa her şeyin en iyisine layık, Türkiye’miz her şeyin en iyisine layık. Bunun için çalışıyoruz, bunun için siyaset yapıyoruz. Ben  her zaman projelere açık olan biriyim benimle hayata getireceğinizi projeleri paylaşın yapılabilecek her işte Akhisar’ın milletvekili olarak her zaman destek olur yanınızda dururum.Yeterki sizler üreteceğiz deyin güçbirliği içiersinde çalışırsak çok işler yaparak Akhisar’ı daha güzel daha yaşanabilir bir hale getirebiliriz. Akhisar’a havaalanı kazandırmak için girişimlerde bulunmaya başladık bu noktada Atso’ya çok büyük görevler düşüyor.Tüm stk lar ile  birlikte Akhisar havaalanını hizmete geçireceğimize inanıyorum.  Önemli olan yaşadığı memlekete bir şeyler  katabilen değerde insanlar olsun.Her biriniz bir değersininiz hepiniz işlerinde başarılı ve üretken insanlarsanız allah yolunuzu açık etsin dedi. Meslektaşı olan Erol Boşnak’tan meslek grupları hakkında bilgi almak istedi.Mecvut başkanın  ve başkan  adaylarının hangi gruptan aday olduklarını sordu.
Erol Boşnak; Şahsım 6.gruptan Yılmaz bey 8.gruptan  Erdayıoğlu 9.gruptan mevcut Abdurhaman başkanda 2 ve 10 olarak 2 ayrı meslek grubundan adaydır. Mevcut başkanın 2  ayrı gruptan seçime girmesi meclise girememe kaygısı olduğunu düşündürmektedir. 8. Nisan da tüm adaylara başarılar diliyorum. İnşallah üyelerimizde yapılanı yapılmayanı görerek hakedene oy verip genç dinamik ve çalışkan kadromu destekleyeceklerdir.dedi.