İlk  olarak CHP ilçe teşkilatına gidilerek Sn.İsmail Fikirli ve yönetim kurulu ziyaret edildi, ardından Ak parti ilçe teşkilatına gidilerek Sn.İbrahim Sayın ve yönetim kurulu ziyaret edildi.

CHP ilçe Başkanı İsmail Fikirli; Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının ülkenin  kalkınmasında çok büyük önem taşıyor,Özellikle ticaret odalarına bu noktada çok büyük görevler düştüğünün altını çizmek isterim.Bizleri  ziyaret etmenizden dolayı  çok büyük mutluluk duyduk,sizlerde seçim çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.Birlikte fikir alışverişlerinde bulunduğumuz sürece Akhisar için çok güzel işler yapılabileceğine yürekten inanıyorum ve her birinize teşekkür ediyor başarılar diliyorum dedi.

ATSO Başkan Adayı Erol Boşnak; Bizlerde sizlere başarılar diliyoruz.Çok güzel bir sohbet gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum çünkü ortak konumuz yine Akhisar dedi ve İsmail Fikirli’ye 1960 yıllarında çekilmiş olan Akhisar Belediyesinin  Çerçevelenmiş fotoğrafının hediye etti.

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın; “Öncelikle ziyaretinizden dolayı son derece memnun olduğumuzu belirtmek isterim. AK Parti olarak bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimiz için çok önemli çalışmalara imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Sizlere de Ticaret odası seçimlerinde başarılar diler hayırlısı olmasını temenni ederiz dedi. 

ATSO Başkan Adayı Erol Boşnak; Yeni yönetiminizin hayırlı ve uğurlu  olmasını diliyorum. Sizleri çok uzun yıllardır tanıyoruz ve Akhisar’a güzellikler katacağınıza yürekten inanıyorum dedi ve 1960 yıllarında çekilmiş olan Akhisar Belediyesinin  Çerçevelenmiş fotoğrafının hediye etti.