Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi (TARSİM) Bölge Müdürü Müjdat Çubukçu Akhisarlı Sigortacılara, Tarım Sigortaları konusunda bilgilendirme semineri verdi. 

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde düzenlenen Seminere ATSO'nun sigortacı Meclis Üyesi Cengiz Özdemir ve diğer sigortacı üyeleri katıldılar.  ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mehmet Ulusoy, Meclis Başkanı Feride Sakarya ile Yönetim Kurulu üyeleri seminer esnasında Çubukçu yu ziyaret ederek teşekkür ettiler. Ziyarette konuşan Dr.Mehmet Ulusoy " Bizler ATSO olarak her Meslek grubunda bulunan üyelerimizin taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Bugün de Sayın Çubukçu Tarım sigortaları konusunda sigortacı üyelerimizi bilgilendiriyor, bu nedenle kendisine Odam ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi. Ulusoy ayrıca Seminerin düzenlenmesi konusunda gösterdiği çabalardan dolayı ATSO Meclis üyesi Cengiz Özdemir'e de teşekkür etti. 

TARSİM Bölge Müdürü Müjdat Çubukçu'da yaptığı açıklamada " TARSİM konusunda tüm sigortacıların bilgilendirilmesi amacıyla ilçelerde toplantılar düzenliyoruz. Bugünkü seminer için ev sahipliği yapan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına çok teşekkür ediyorum" dedi.