Zeytinliova’dan Akhisar’a çalıştığı iş yerine gelmek için Belediye otobüsüne binen 18 yaşındaki genç kız S.G, otobüs şoförü O.A tarafından taciz girişimine uğradı.

Otobüsün o saatlerde boş olmasından istifade eden şoför O.A, sabah ilk otobüsle çalıştığı işyerine gitmek için otobüse binen S.G’ye taciz girişiminde bulundu. 

Taciz girişimi otobüs kamerasına yansıdı!

Otobüs şoförünün genç kıza uyguladığı taciz girişimi otobüs içerisinde bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Genç kız otobüse bindikten sonra ücretini ödemek için kart basma makinasına uzandığı sırada tacizci şoför O.A genç kıza doğru uzanıp yüzünü okşayarak “gel bir kere öpeyim” diyerek taciz girişiminde bulundu. Yapılan bu hareket karşısında şoka uğrayan 18 yaşındaki genç kız S.G bir anda geri çekilerek kendini korumaya çalıştı. Tacizci şoför yaptığı girişimin ardından pişkince gülmeye devam etti.

Genç kız şikayetçi oldu!

Yaşadığı şok ile ne yapacağını bilemeyen genç kız otobüsten iner inmez durumu annesine anlattı. Ardından otobüsteki görüntü kayıtlarını almak üzere harekete geçen genç kız Akhisar Mahalle Kooperatifinden aldığı yardım ile görüntülere ulaştı. Genç kız, görüntülerin eline ulaşmasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Tacizci şoför meslekten atıldı!

Olayın ortaya çıkmasının ardından otobüs şoförü O.A görevden atıldı.

VİDEO