Ülkücü İşçiler Derneği Akhisar Şubesi yeni hizmet binası törenle açıldı. İnönü Mahallesi 154/1 Sokak 6 numaradaki yeni hizmet binasının açılış töreni Manisa Büyükşehir Mehteren takımının gösteri ile başladı.

Ülkücü İşçiler Derneğinin temelinin Alparslan Türkeş tarafından atıldığına işaret eden Ülkücü İşçiler Derneği Akhisar Şube Başkanı Mustafa Ulus, “Ülkücü İşçiler Derneği 1970 yılında rahmetli cennet mekan Alparslan Türkeş’in talimatı ile Türk işçi hareketini yol vermek ve dizayn etmek için kurulmuştur. 5 bin yıllık muhteşem Türk tarihinin kıymet hükümlülerinden süzülerek gelmiş ve yüce Türk milletinin her alanında hakkını arayan kutlu bir hareket olan Ülkücü hareketin kuruluşlarından bir tanesi de Ülkücü İşçiler Derneğidir. Amacımız işçiyi bilinçlendirmek, haklarını anlatmak, savunmak ve sahip çıkmaktır” dedi.

Açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, MHP İlçe Teşkilatı Üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri, ülkücü camia ve vatandaşlar katıldı. Duaların arından açılış kurdelesinin kesilmesi ile Ülkücü İşçiler Derneği Akhisar Şubesi yeni hizmet binası açıldı.
(BG-MÖ)