Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80’nci yıl dönümü dolayısıyla Lokantacılar Odası tarafından lokma hayrı düzenlendi. 

Lokantacı, köfteci, ve tatlıcılar esnaf odası Başkanı Pınar Güney, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 80’nci yıl dönümünde sevgi ve saygıyla andıklarını söyledi. Atatürk’ün düşünceleri ve eserleriyle kendilerine ışık tuttuğunu belirten Güney, “Atatürk, çalışkanlığı, zekası ve fedakarlıkları ile milletimize önder olmuştur. Türk tarihinde değil, dünya tarihinde de önemli izler bırakan büyük komutan ve devlet adamıdır” dedi. Atatürk’ün emperyalist güçlere karşı vermiş olduğu bağımsızlık ve özgürlük mücadelesiyle işgal altındaki bütün ulusların umudu olduğunu ifade eden Pınar Güney, “Yapmış olduğu devrimlerle bir ulusun küllerinden yeniden doğuşunu sağlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak, bizlere emanet etmiştir. Bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin önderi, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, bağımsız ve özgür olarak sonsuza dek yaşayacaktır. Akhisar Lokantacı, köfteci, ve tatlıcılar esnaf odası olarak Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Akhisar Lokantacı, köfteci, ve tatlıcılar esnaf odası Başkanı Pınar Güney ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği lokma hayrına Ak Parti ilçe Başkanı İbrahim Sayın ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi hareket Partisi İlçe Başkanı Halil Öksüz, Kadın Kolları başkanı ve yönetim kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan aday adayı Besim Dutlulu, Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan aday adayı Altan Tavlı, ve çok sayıda davetli katıldı.