Akhisar İlçe müftülüğüne atanan Mahmut Sami Türkmenoğlu göreve başladığını sosyal medya hesabından duyurdu. İleri ki günlerde ise basın mensupları ile buluşacağını bildirdi.

Akhisar ilçe müftülüğüne atanan Mersin ili Erdemli İlçe müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu´nun kısa öz geçmişi şöyle;1973 yılında Kayseri Yahyalı´da doğdu. İlk, Orta ve İmam Hatip Lisesini Yahyalı´da tamamladı. 1992 yılında Yahyalı´da  İmam Hatip olarak göreve başladı.1995 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ne kaydoldu.2001 yılında stajyer vaiz olarak Kayseri´de göreve başladı. Kayseri Eğitim Merkezi İhtisas Kursu´nun ilk mezunları arasında yer aldı.

2005 yılında açılan Görevde Yükselme İmtihanı´nı kazanarak Malatya Doğanyol´da İlçe Müftüsü olarak göreve başladı. Daha sonra Kayseri Özvatan İlçe Müftüsü olarak görev yapan Mahmut Sami Türkmenoğlu Erdemli'ye atanarak 12 Eylül 2012 tarihinde n buyana görev yapıyordu. 2018 Atamaları ile Akhisar ilçe Müftülüğüne atanan ve önümüzdeki günlerde göreve başlayacak olan Mahmut Sami Türkmenoğlu Evli ve 4 çocuk babasıdır.”