Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Akhisar’da Hacı İshak Mahallesi 148 ve 201 Sokakta yaptığı parke taşı çalışmaları mahallelileri mutlu etti. Hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden mahalleliler, Başkan Ergün’ü mahallelerine davet etti.

Akhisar’da Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaların vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Hacı İshak Mahallesi 148 ve 201 Sokak’ta tamamlanan parke taşı döşeme çalışmaları mahallelileri memnun etti. Çalışmaları incelemek amacıyla Hacı İshak Mahallesi’ne giden Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, yıllardır hizmet girmeyen mahallelerin Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilen yapılandığını söyledi. Akhisar genelinde çok sayıda noktada çalışma yapıldığını hatırlatan Ensivri, 2018 yaz oyları sonunda Akhisar’da hizmet girmeyen mahalle kalmayacağını belirtti.

Mahallenin Çilesi Sona Erdi

Hacı İshak mahalle sakinleri yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise yağmurla birlikte çamurdan kurtulamadıklarını belirterek, çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü mahallelerine davet eden Hacı İshaklılar, “Bu hizmetleri bize kazandıran Başkanımızı burada ağırlamak isteriz. Hacı İshaklılar olarak kendisine selamlarımızı iletiyoruz. En kısa zamanda mahallemize bekliyoruz” dediler.