Akhisar’ın Ragıp Bey Mahallesi 43 Sokak esnafı, aylardır yapılmayan yollarını kendileri onarmaya çalışıyor.

Ragıp Bey Mahallesi 43 sokak esnafı yollarının onarımı için defalarca Manisa Büyükşehir Belediyesine müracaat etti. Yetkililerden aylardır sonuç alamayan esnaf el birliğiyle bozuk olan yerleri onarmaya başladı. 

BİSİKLET VE MOTOR SÜRÜCÜLERİ DÜŞTÜ

Oluşan çukurlar nedeniyle araçların zorlukla geçtiği, motor ve bisiklet sürücülerinin takılıp düştüğü zaman zaman güvenlik kameralarına da yansıdı. Esnaf, yetkililerden bir hamle gelmeyince araçlar için yolu onarmaya başladı. 43 sokak esnafı yaptıkları açıklamada, aylardır yollarının yapılmadığını iddia etti. Manisa Büyükşehir Belediyesine ve BİMER(Başbakanlık İletişim Merkezi)'e defalarca şikayetlerini yetkililere ilettiklerini belirten esnaf, bugüne kadar hiçbir sonuç alamadıklarını ve araçların rahat geçebilmesi ve takılıp düşmemeleri için el birliği ile yolu onarmaya çalıştıklarını söyledi.

Aylardır yapılmayan yolun onarılmasını isteyen esnaflar, "Yolumuz yapılmasa bile bozuk yerlerin doldurulmasını istiyoruz. Daha fazla insan mağdur olmaması için esnaflar seferber oldu, kendi imkanlarımızla yolu onarmaya çalışıyoruz" dedi. (A.G)